Tanja Peternek

Mnogi će se iznenaditi: Ćerka Tanje Peternek je ova poznata glumica (foto)

Autor:

15.06.2024 20:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Tanje Peternek ostvarila je mnoge zapažene uloge, da li vam liči na majku?



Uglednu novinarku Tanju Peternek Aleksić vrlo dobro znate po emisiji „TV lica kao sav normalan svet“, ali o njenom privatnom životu ne zna se mnogo.

U braku sa rediteljem Goranom Aleksićem voditeljka je dobila dve ćerke, od kojih je jedna odabrala glumački poziv.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

Naime, dok je mlađa ćerka Tanje Peternek, Anja, kostimografkinja, starija naslednica je dobro poznata glumica Tamara Aleksić koju ste gledali u nizu velikih ostvarenja.

Starija ćerka Tanje Peternek svoju prvu ulogu ostvarila je 2012. u filmu „Šešir profesora Koste Vujića“, a zatim je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

Pročitajte O najvećoj boli uvek je ćutala, zašto Tanja Peternek nije bila na očevoj sahrani?

Gledali smo je u serijama „Sinđelići“, „Jagodići“, „Pogrešan čovek“, a ogromnu popularnost donela joj je uloga Lenke Dunđerski koju je tumačila u filmu „Santa Maria Della Salute“.

Zbog njene prefinjene lepote često je porede sa holivudskim divama, a dok joj mediji laskaju, mlađa sestra joj je najstroži kritičar.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- I Tamaru i Anju gledam na isti način. Trudim se da u mojoj vizuri obe ostanu moja deca, a ne glumica i odlična učenica. I kad njih pitate, nikada neće govoriti o tome šta ja radim na televiziji, nego kakva sam keva.

Mislim da je to zdrav odnos. Obavljam sve što jedna mama treba da radi. Moja deca nikada nisu ustala ujutru a da sam ja prespavala. Uvek sam znala sve njihove probleme.

Najlepše što mi je doneo ovaj posao je što nisam imala radno vreme pa sam mogla uvek da im se posvetim. Naši zajednički trenuci su moja sreća i suština ‒ ispričala je Tanja u jednom intervjuu.

Komentari. (0)

Loading