Atina i Nika

Iako su odlični đaci, Atina i Nika Tošić školovanje će nastaviti ovde

Autor:

14.05.2024 13:45

Foto: Miša Obradović

Foto: Miša Obradović

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića obrazovanje će nastaviti ovdeĆerke Jelene Karleuše i Duška Tošića pod budnim su okom javnosti otkako su došle na ovaj svet. Atina i Nika svakodnevno privlače pažnju svojim objavama na društvenim mrežama.

Doduše, Atini su u poslednje vreme društvene mreže dosadile, ali Nika redovno objavljuje svakodnevne aktivnosti.

ata images/antoni ahel/zen

 

Osim njihovih hobija koji su dobro poznati, javnost se zainteresovala za školovanje Atine i Nike, a sada je poznato gde će se ono nastaviti.

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića pohađaju privatnu školu i odlični su đaci, a kakvi su njihovi afiniteti za dalje pevačica je jednom prilikom otkrila.

Pročitajte Za Vaskrs u domu Jelene Karleuše Atina i Nika su najvrednije - Iako ne idem u crkvu, obeležavam praznik, moja deca mu se raduju

Jelena je jednom prilikom istakla da će se njene mezimice školovati u inostranstvu.

- Jedno je sigurno, naše ćerke će se školovati u Londonu ili u Americi - rekla je davno Karleuša, prenosi  Story.rs.

Budući da one nastavu pohađaju dvojezično, sigurno je da im neće biti teško da se prilagode životu van Srbije. Jelena je svojim naslednicama maksimalno posvećena, a svojevremeno je otkrila kako provode vreme.

- Ustajem u pola sedam ujutru, one doručkuju, vozimo ih u školu. Kada se vrate, ručamo zajedno. Trudim se da radim sa njima domaće zadatke, da se podsetim onoga što sam radila u školi i u čemu sam bila dobra - istorija, biologija, engleski, srpski.

Gledamo filmove, idemo na lepa mesta, putujemo… To je moja uloga kao majke - zaključila je pevačica.

 

Komentari. (0)

Loading