Vesna de Vinča

Posle 26 godina Vesna de Vinča skinula crninu, on je razlog

Autor:

16.06.2024 09:38

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Vesna de Vinča crnina - njen zaštitni znak



Vesna de Vinča već četvrt veka nosi crninu. Kada je njena najveća ljubav, suprug Predarg Vitas koji je izgubio bitku sa karcinomom sahranjivan, neutešna Vesna je pala u nesvest od bola, a od dana otkako ju je napustio, nije skidala crninu.

Od tada je prošlo četvrt veka, a Vesna de Vinča crninu je pretvorila u svoj zaštitni znak, izjavila je svojevremeno sama.

Boško Karanović

 

- Crno sam počela da nosim kao udovica. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil - otkrila je jednom.

Bio je najlepši čovek u bivšoj Jugoslaviji, mnoge su u njega bile zaljubljene. Imao je te divne, plave oči kojima me je osvojio, kao iz vikend ljubavnog romana. Bio mi je učitelj, ljubav, sve.

Pročitajte Za njim Vesna de Vinča 26 godina nosi crninu, pala je u nesvest kada su ga sahranjivali (foto)

- Predrag je bio anđeo. Bila je to dobra ljubav, puna strasti, stvaranja, smejanja, bezrezervne podrške. Takvu slobodu i poverenje niko nije imao.

Vitas je bio vitez, uvek gospodin, čak i u ono vreme kad je bio „drug“. Pala sam u nesvest kada smo ga sahranjivali. Bila mi je čast što sam ga poznavala.

Od očiju, stopala, do ruku, sve je bilo savršeno. A najlepši je bio iznutra. Blag. Samo jaki ljudi mogu biti tako blagi.

Ne znam ni sama kako sam pregurala Predragov odlazak. Sada se smešim kad pomislim na njega. Znam da je tu, sa mnom – govorila je Vesna svojevremeno.

Privatna Arhiva

 

Otkako je ostala udovica u 41. godini, Vesna de Vinča crninu nije skidala, sve donedavno.

Naime, povod da predsednica kompanije „Miss Yu” obuče belu haljinu bilo je takmičenje „Miss Srbije“ 2024. Novinarka je družeći se sa devojkama i saradnicima napravila mali izlet te je, za promenu, obukla belu boju.

- Žurka u belom – napisala je Vesna pored jedne od fotografija koje su prethodnih dana osvanule na njenom Instagram profilu, a mnogi su se složili da joj ova promena lepo stoji.

 

Komentari. (0)

Loading