Kraljevska porodica

Rođendanska čestitka Kejt Midlton ima skriveno značenje, mnogi ovo nisu primetili (foto)

Autor:

24.04.2024 12:18

Foto: Paul Grover - WPA Pool / Getty Images

Foto: Paul Grover - WPA Pool / Getty Images

Rođendanska čestitka Kejt Midlton, jedan detalj mnogima je promakao



Najmlađi sin Kejt Midlton i princa Vilijama juče je proslavio 6. rođendan, a tim povodom je na Instagram profilu ponosnih roditelja osvanuo portret slavljenika ispod kojeg je napisana emotivna poruka. 

Prema mišljenju eksperta za čitanje govora tela, rođendanska čestitka Kejt Midlton i njenog supruga ima skriveno značenje, a ovaj detalj mnogima je promakao. 

Chris Jackson / Getty Images

 

- Srećan rođendan, prinče Luis. Hvala svima na lepim željama - glasila je rođendanska čestitka Kejt Midlton i princa Vilijama. Ipak, fotografija dečaka privukla je posebnu pažnju. 

Pročitajte Kejt i Vilijam imaju poseban razlog za slavlje, najmlađi princ presrećan

Na pomenutoj fotografiji vidimo nasmejanog mališana kako leži u bašti. Na sebi princ Luis ima kariranu košulju, koja se obično prodaje za 50 funti, ali trenutno je u prodaji za 25 funti.

Istu košulju dečak je nosio na "Dan majki", na fotografiji koja je povučena iz nekoliko foto agencija zbog sumnje na montažu, a stručnjak za govor tela Džudi Džejms istakla je da čestitka Kejt Midlton i princa Vilijama ima skriveno značenje

- Kontinuitet dolazi od izbora odeće i stajlinga. Ovde nema mnogo promena u brendu i izgleda da je karirana košulja omiljena Luisu koji ju je nosio, ili neku sličnu, i za portret za "Majčin dan".

- Ovo sugeriše popustljivost od strane njegovih mame i tate, ali nedostatak promene, a dolazi u veoma važnom trenutku u smislu kraljevske signalizacije. 

S obzirom na to da su i Kejt i Čarls bolesni, kraljevski obožavaoci očajnički žele da čuju vesti, ali takođe žele da omoguće Kejt malo privatnosti. Čini se da poznavanje odeće i vrste poze ovde izazivaju neka osećanja olakšanja.

Obožavaoci žele da čuju da se malo ili ništa nije promenilo za Luisa i njegovu porodicu i da rade na potpunom oporavku Kejt.

 Videti njen osmeh u izrazu lica njenog sina i primetiti da on i dalje bira istu omiljenu košulju za nošenje može se smatrati slanjem pozitivne poruke da oporavak ide u dobrom toku - poručila je Džudi za "San".

Pročitajte Ovaj čovek najveća je podrška Kejt Midlton, veruje mu više nego Vilijamu

Podsećanja radi, Kejt Midlton je u emotivnom obraćanju, podeljenom 22. marta na zvaničnom Instagram profilu, otkrila da boluje od raka i ide na hemioterapije.

Komentari. (0)

Loading