Mir i stabilnost u porodici ili novo poglavlje u ljubavnom životu: Šta vam donosi mesečni horoskop za jun 2019.

Vodolija (20. januar – 19. februar)
Posao: Ne volim da govorim da nešto morate da uradite, ali u vašem slučaju ovo je neophodno – morate da promenite posao i okolinu u kojoj se nalazite, jer utiče negativno na vaše psiho-fizičko stanje. Savetujem vam da razmislite o radu u velikim firmama – to vam može doneti značajno poboljšanje finansija. Ovo je nepovoljan mesec i za pokretanje sopstvenog biznisa i ulaganja, jer je moguće da ćete doživeti gubitak. Savetujem vam da sačekate naredni mesec, a da tokom ovog napravite plan kog ćete se držati ubuduće.

Ljubav: Nervozni ste i neraspoloženi, te ni nemate neku jaku želju da budete sa nekim. Draže vam je da budete sami nego sa nekim ko vas ne razume i ko ne može da vas podrži u ovom teškom periodu. Vodolije koje su u braku ili vezi će naići na nerazumevanje kod partnera, te je moguće razdvajanje. Ipak, uz ozbiljan i iskren razgovor moguće je pomirenje.


Zdravlje: Vodolije koje nisu imale ozbiljnije zdravstvene probleme u poslednje vreme će i tokom ovog meseca proći mirno i zdravo. Međutim, Vodolije koje su u poslednih pola godine – godinu imali probleme sa kičmom ili neke hronične tegobe, mogu da očekuju aktiviranje istih.

Nastavak horoskopa na sledećoj strani

PAGE    1   /   2   /   3   /   4   /   5   /   6   /   7   /   8   /   9   /   10   /   11   /   12
Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/ Thinkstock
Podelite sa prijateljima:
Tagovi