Margo Robi: Kako sam posle šamara Leonardu Dikapriju ostvarila svoje snove


NOVA ŠERON STOUN

Posle angažmana u američkoj seriji “Pan Am” život joj se iz korena promenio kada je upoznala Martina Skorsezea. Na audiciji za film “Vuk sa Volstrita” ošamarila je Leonarda Dikaprija, što niko nije očekivao. Čuveni reditelj je oduševljeno skočio iz stolice i dao joj ulogu. Imala je tada 21 godinu. Nakon tog filma štampa ju je počastila titulom “nova Šeron Stoun”, čime je postala jedna od najpoželjnijih žena sveta.

Ekološki osvešćena glumica, koja je ne koristi plastične kese i vozi električni automobil, na snimanju nikada ne sedi u svojoj prikolici već se druži sa ekipom. Tako se tokom tih druženja zaljubila u reditelja Toma Akerlija, za kog se udala 2016. godine.

– Dugo smo bili prijatelji. Od kada sam ga upoznala bila sam zaljubljena u njega, ali sam mislila da mi ne bi uzvratio ljubav, da ga ne zanimam. Ipak, rekla sam sebi: “Margo, ne budi budala i reci mu da ti se sviđa” – ispričala je u intervjuu za Vogue.

Upitana da li razmišlja o majčinstvu, priznala je da joj je karijera trenutno na prvom mestu.

– Voleli bismo da dobijemo bebu, ali idem iz filma u film. Ne želim da propustim prilike koje mi se pružaju. Nadam se da se u budućnosti neću kajati što nisam zatrudnela ranije.

Pošto nije bila zadovoljna ulogama koje su joj nuđene, sa suprugom je osnovala producentsku kuću i snimila dramu “Ja, Tonja”, zasnovanu na istinitoj priči o američkoj klizačici Tonji Harding, optuženoj za pokušaj ubistva rivalke. Tonja joj je donela prvu nominaciju za Oskara, a u Holivudu se već klade kada će podići zlatnu statuetu. Mnogi smatraju da će se to desiti već za dve-tri godine. Svesna je da mora da igra u A produkciji, pa je prihvatila ulogu u akciji “Odred otpisanih”, a nije bežala ni od kostimirane drame “Meri Stjuart, kraljica Škotske”, u kojoj je igrala Elizabetu Prvu.

Nastavak životne priče Margo Robi pročitajte na sledećoj strani…

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/ Ivan Aranđelović
Foto: Guliver/ Getty images, Paramount Pictures
Podelite sa prijateljima:
Tagovi