Luka Raco: Nova ljubav na testu


EMOCIJE NA TESTU

Trenutnu fazu veze opisuje kao medeni mesec, a pošto oboje vole da putuju, uskoro idu na Crnogorsko primorje.

– To će nam biti test, mali korak ka zajedničkom životu, jer ćemo upoznati delić toga, videćemo kako izgleda kad zajedno provodimo dan i noć. S druge strane, svestan sam da je to baš veliki i ozbiljan pomak. Oboje smo prilično teški kad je reč o emotivnom prepuštanju, ali to je možda i opšte mesto u današnje vreme. Danas svi živimo u strahu od potencijalnog upuštanja u vezu, paničimo da će nas neko zeznuti, učiniti nam nešto loše, pa ćemo patiti. Ljubav je rizik koji moramo da prihvatimo. Ako sve bude dobro, znamo zašto smo rizikovali. Uostalom, ukoliko ne probamo, to nikad nećemo saznati i ostaćemo sami.

Luka Raco: Gastronomski grehovi jednog hedoniste

Na pitanje da li je zaljubljen diplomatski odgovara kako neće da trči pred rudu, ali priznaje da mu je izuzetno lepo s Katarinom. O venčanju nije razmišljao uveren kako za prave podluke uvek ima vremena.

– Jeste kliše, ali voleo bih da moje venčanje bude na nekoj lepoj plaži, sa morem u pozadini i u prisustvu nekoliko dragih ljudi. Stvarno ne bih mogao da podnesem šator sa tri stotine svatova. Nemam ništa protiv onih koji to rade, ali ja hoću da tada sa mnom budu samo oni do kojih mi je baš stalo, a ne da zovem tetku koju nisam video trideset godina, i to samo zato što je tata bio kod nje na nekoj svadbi pre dve decenije.

PAGE    1   /   2
Autor: Gloria magazin/Zorica Zarić
Foto: Privatni album, Jelena Jovanov, ATA images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi