Biković demantovao vezu sa ruskom plesačicom! Da li su ga skorašnje pretnje zaplašile?

Autor:

09.06.2021 14:45

Foto:

Foto:

Glumac Miloš Biković, poput nekih svojih kolega, kategorički odbija da javno diskutuje o svom emotivnom statusu, te su izjave koje daje medijima, uprkos upornosti novinara, uglavnom rezervisane za njegov poslovni angažman



Mada se mesecima pisalo da je otpočeo vezu sa ruskom plesačicom Arinom Vološinom, glumac Miloš Biković nikada nije udovoljio radoznalosti svojih fanova i potvrdio ili negirao ovakve navode.

Međutim, nagađanja o ljubavnom paru naglo su dobila dramatičniji ton, kada je nedavno od izvora bliskog glumcu stigla informacija, da je Biković zbog ove veze u ozbiljnoj opasnosti.

Pročitajte i Bjelogrlić surovo iskren prema Bikoviću - Nemaš šarma!

Naime, on se našao se na meti žestokog momka iz Rusije za kojeg se priča da je bio u vezi sa Arinom, a koji mu, preko svojih beogradskih veza, upućuje ozbiljne pretnje.

- Navodno juri svoje kontakte iz Beograda preko kojih će da zapreti Milošu da je ostavi i da je se kloni da s njim ne bi imao posla - preneo je Scandal.

U svetlu ovih događaja, Biković je danas dao intervju za Story. Razgovor je tekao uobičajenim tokom - glumac je detaljno odgovarao na pitanja koja se tiču njegove karijere, ali je svu pažnju privukao odgovor na pitanje (koji je ovoga puta dao) o medijskim napisima koji ga povezuju sa ruskom plesačicom.

Pročitajte i Miloš Biković - Vreme teških odluka u Moskvi

Jakov Simović/Gloria

 

- Nekada je medijima važnije da napišu nešto senzacionalističko nego istinito - rekao je kratko Biković.

Čini se da je ovim indirektnim odgovorom, mladi glumac, suprotno sopstvenom običaju da ne daje nikakve odgovore na slična pitanja, demantovao romantičnu vezu sa Vološinom. A da li je veza uopšte postojala, da li je tek završena i da li pomenute pretnje imaju veze sa ovakvim odgovorom, za sada nije poznato.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading