Mada se mesecima pisalo da je otpočeo vezu sa ruskom plesačicom Arinom Vološinom, glumac Miloš Biković nikada nije udovoljio radoznalosti svojih fanova i potvrdio ili negirao ovakve navode.

Međutim, nagađanja o ljubavnom paru naglo su dobila dramatičniji ton, kada je nedavno od izvora bliskog glumcu stigla informacija, da je Biković zbog ove veze u ozbiljnoj opasnosti.

Pročitajte i Bjelogrlić surovo iskren prema Bikoviću - Nemaš šarma!

Naime, on se našao se na meti žestokog momka iz Rusije za kojeg se priča da je bio u vezi sa Arinom, a koji mu, preko svojih beogradskih veza, upućuje ozbiljne pretnje.

- Navodno juri svoje kontakte iz Beograda preko kojih će da zapreti Milošu da je ostavi i da je se kloni da s njim ne bi imao posla - preneo je Scandal.

U svetlu ovih događaja, Biković je danas dao intervju za Story. Razgovor je tekao uobičajenim tokom - glumac je detaljno odgovarao na pitanja koja se tiču njegove karijere, ali je svu pažnju privukao odgovor na pitanje (koji je ovoga puta dao) o medijskim napisima koji ga povezuju sa ruskom plesačicom.

Pročitajte i Miloš Biković - Vreme teških odluka u Moskvi

Jakov Simović/Gloria

 

- Nekada je medijima važnije da napišu nešto senzacionalističko nego istinito - rekao je kratko Biković.

Čini se da je ovim indirektnim odgovorom, mladi glumac, suprotno sopstvenom običaju da ne daje nikakve odgovore na slična pitanja, demantovao romantičnu vezu sa Vološinom. A da li je veza uopšte postojala, da li je tek završena i da li pomenute pretnje imaju veze sa ovakvim odgovorom, za sada nije poznato.

 

Čitajte i:

Komentari (0)

Loading