Miloš Biković objavio prelepe vesti, a ovaj detalj oduševio je javnost!

Autor:

13.01.2021 22:15

Foto:

Foto:



Jedan od najistaknutijih glumaca mlađe generacije Miloš Biković danas ima povoda za slavlje. Naime, popularni glumac na današnji dan proslavlja svoj 33. rođendan, a tim povodom na svom Instagram profilu objavio je fotografiju s rođendanskom kapom, tortom, upaljenim svećicama, a svojim obožavaocima poručio je:

- Neću da pišem nikakve mudre reči. Sve je dobro, na svemu sam zahvalan - poručio je Biković.

Pročitajte i Miloš Biković neočekivanom odlukom iznenadio javnost: Da li je pogrešio?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Ubrzo su počele da pristižu čestitke sa svih strana, a među prvima sreću mu je poželela pevačica Milica Todorović, inače bivša devojka njegovog kolege Petra Strugara.

- Srećan - poručila je u komentaru pevačica, uz mnoštvo emotikona srca!

Miloš Biković još jednom je pokazao veliko srce!

Podsećanja radi, Miloš Biković koji tumači popularnog Maraša u filmu 'Južni Vetar', pokrenuo je juče još jednu humanitarnu licitaciju. Na aukciji pokrenutoj na profilu Bikovića na Instagramu našla se jakna iz filma, a početna cena bila je trista evra.

- Licitiraj da Anđela ponovo prohoda - poručio je Biković, podsetivši da će sav prihod ići za lečenje Anđele Dimitrijević.

Na poziv se među prvima javio naš najbolji teniser, Novak Đoković, koji je licitirao 2.000 evra. Nole se, pri tome, našalio kako mu jakna bolje stoji nego Milošu, što je naišlo na oduševljenje njihovih obožavaoca, te je nakon toga usledio veliki niz ponuda za učešće u licitaciji.

Glumac Miloš Biković odgovorio je najboljem teniseru sveta Noletu na šaljivu konstataciju da mu jakna sa licitacije stoji bolje nego njemu:

- Nole, bolje ti stoji jakna, zato što, kako sam čuo, treniraš redovno - šaljivo je odgovorio Biković.