Atraktivna Arina iznela iznenađujuće detalje o krahu ljubavi sa Milošem Bikovićem: njegov egocentrizam prešao je sve granice!

Autor:

01.08.2021 19:00

Foto:

Foto:

Bivša devojka Miloša Bikovića Arina Vološina orktila je svoju stranu priče o krahu ljubavi sa popularnim domaćim glumce, a činjenice koje je iznela iznenadile su domaću javnost.



Nešto više od tri mesec prošlo je kada se Miloš Biković sa Arinom Vološinom pojavio na večeri magazina 'InStyle', tokom Filmskog festivala u Moskvi. Medijske napise tada preplavile su informacije o atraktivnoj devojci koja je osvojila srce trenutno najpoželjnijeg glumca sa domaće scena.

Međutim, Miloš je izjavama koje je davao domaćim medijima aludirao na krah ljubavi sa Arinom, a taman kada se činilo da će njihova ljubav biti zaboravljena i okončana pod velom misterije, Arina Vološina odlučila je da se oglasi na svom Instagram profilu i otkrije svoju stranu priče.

Pročitajte i Kakav gest: Miloš Biković mu ulepšao dan

- Više od godinu dana nisam živela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o njegovom imidžu, ugledu, ali nažalost slika na ekranu ne odgovara onoj u stvarnosti. Posebno je zabrinjavajuće što čovek na svakom koraku spominje Boga - napisala je Arina i dodala:

- Gajila sam poslednju nadu da u njemu postoji nešto ljudskosti, ipak 31. jula iluzija se raspršila. Bio je izuzetno nevaspitan.

- U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, predložila sam da to demantujem, a on je rekao da ako su mediji već shvatili da smo zajedno, nećemo se više skrivati. Ipak, kada se sve saznalo, promenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori - napisala je i dodala:

- Danas mu više nisam devojka pa mi je mnogo lakše da govorim o svemu, nema više potrebe za nagađanjima. Umorna sam od pretnji, negativnih komentara i osuda.

- Njegov egocentrizam prešao je sve granice, a vrednosti koje toliko ističe za njega su nepoznanica. Vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, trud, pa ni zdravlje drugih ljudi. Osećaji odgovornosti i krivice za njega su najstrašniji, jer ga to guši. Tada morate misliti o njemu, a ne o sebi i svom životu. Okolnosti u kojima smo se našli pokazale su pravu unutrašnjost njegovog bića - završila je svoju ispovest Arina.

Pročitajte i Ovo od njega nismo očekivali: Miloš Biković u slobodnijem izdanju (foto)

Jakov Simovic

 

Sada nema sumnje da je Miloš Biković ponovo slobodan, što su mnoge dame sa naših prostora nestrpljivo čekale. Ipak, u redovima punim gorčine, koje je javno ispisala Arina, ostaje odjek priče, koji vapi za drugom stranom, onom koju nam može ispričati samo Miloš Biković.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading