Miloš Biković: Vreme teških odluka u Moskvi

Autor:

23.04.2021 11:30

Foto:

Foto:

Jedan od najzaposlenijih srpskih glumaca Miloš Biković boravi u Rusiji gde je na poziv reditelja Nikite Mihalkova član žirija filmskog festivala



Jedan od najzaposlenijih srpskih glumaca Miloš Biković (33) trenutno boravi u Moskvi gde će morati da donese teške odluke. Na poziv ruskog sineaste Nikite Mihalkova, u čijem filmu “Sunčanica” je 2014. igrao jednu od glavnih uloga, prihvatio je da bude član žirija tamošnjeg filmskog festivala i da sa kolegama iz raznih krajeva sveta odlučuje koje filmove i autore će proglasiti najboljim u ovogodišnjoj selekciji.

Pročitaj i Miloš Biković konačno progovorio o slučaju Lečić: Ne odričemo se čoveka!

Na svom instagram profilu glumac je postavio fotografiju sa crvenog tepiha, na kojoj se vidi da je ispoštovao sva pravila dess codea i obukao teget odelo, belo kušulju i naravno - leptir mašnu, crnu. Uz fotografiju je napisao da se raduje ulozi koja mu je dodeljena:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

- Otvorili smo Međunaraodni filmski festival u Moskvi i jedva čekam da gledam filmove, da upoznam stvaraoce. Biće ovo lepa nedelja. Pu pu pu... - naveo je oduševljeno Biković uveren da će gledati dobre filmove i sresti važne filmske autore.

Pročitaj i Miloš Biković - Iskreno o porodici, životu, karijeri

Pred polazak za Moskvu za Gloriju je govorio o prijateljstvu sa Mihalkovim i pozivu koju se ne odbija:

- Meni je velika čast što me je Nikita Mihalkov pozvao da budem član žirija festivala čiji je on osnivač i direktor. On je jedan od najvećih reditelja svih vremena, i tokom rada na filmu “Sunčanica”, mogao sam da se uverim zbog čega ga smatraju toliko važnim i velikim - izjavio je glumac za naš magazin pred nedavnu premijeru predstave “Baal” u Beogradskom dramskom pozorištu.

 

Komentari. (0)

Loading