Očekivano

KONAČNO: Miloš Biković u svom stilu odgovorio na prozivke bivših devojaka!

Autor:

02.08.2021 19:00

Foto:

Foto:

Oglasio se Miloš Biković nakon iznenađujućih optužbi bivših ljubavi i u svom maniru poslao zagonetnu poruku.



Do temelja domaću javnost potresla je ispovest Arine Vološine, ruske plesačice, koja je do nedavno uživala u ljubavi sa popularnim glumcem Milošem Bikovićem. Na iznenađenje mnogih, Arine je Miloša predstavila kao samoživog, bezosećajnog egocentrika, koji ne mari za tuđa osećanja.

Arininu priču potrvdila je još jedna od Miloševih bivših ljubavi, manekenka Barbara Tatalović, koja već neko vreme, suptilno iznosi svoje iskustvo u vezi s najpoželjnijim muškarcem u Srbiji, a i šire.

Pročitajte i Atraktivna Arina iznela iznenađujuće detalje o krahu ljubavi sa Milošem Bikovićem: njegov egocentrizam prešao je sve granice!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Nakon što su obe iznele identičan stav, mišljenja javnosti bila su podeljenja, a obožavoci su se podelili u dve grupe - oni koji podržavaju glumca i oni koji ga osuđuju. Ipak, svi su s nestrljenjem isčekivali odgovor Miloša Bikovića.

On se nakon nekog vremena, u svom maniru obratio svima putem društvene mreže Tviter, jasno stavivši do zanja svima da se ovom temom neće detaljno baviti.

Pročitajte i Barbara Tatalović se pridružila optužbama na račun Miloša Bikovića

- Umirem da čujem šta će da kažu Aglaja i Kristina iz vrtića - poručio je kratko Biković, podsetivši javnost na bivšu devojku Aglaju Tarasovu, koja je nakon kraha njihove ljubavi o njemu imala samo reči hvale.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading