Bjelogrlić surovo iskren prema Bikoviću: Nemaš šarma!

Autor:

16.05.2021 18:37

Foto:

Foto:

Miloš Biković i Dragan Bjelogrlić ukrstili su puteve na snimanju hit filma "Montevideo, Bog te video!". Ovaj projekat obojici je bio prekretnica u karijeri



Miloša Bikovića proslavila je uloga Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video" reditelja Dragana Bjelogrlića. Ta uloga bila mu je odskočna daska u karijeri, a za relativno kratko vreme postigao je ogroman uspeh i popularnost.

Pročitajte i Miloša Bikovića podržava ova svetska zvezda!

Jakov Simović/Gloria

 

Ali da bi odigrao Tirketa, Biković je morao dosta da se potrudi. Naime, Bjelogrlić mu je štošta zamerao, a mladi glumac je dao sve od sebe da ispuni rediteljeve zahteve.

Rezultat, kao što znamo, nije izostao. I jedan i drugi su briljirali.

Pročitajte i Miloš Biković - Vreme teških odluka u Moskvi

Luka Šarac

 

Glumac se u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi", prisetio nelagodnih momenata na samom početku svoje karijere, ali i toga kako je kroz takvo iskustvo zapravo dobio podstrek za dodatni trud.

- Prvo mi jeDragan rekao: "Ili si Tirke ili niko, ne mogu da ti dam neku treću ulogu". Time me je stimulisao da se potrudim. Rekao mi je: "Ti si meni glumački ok, malo si mi visok, malo si mi lep, ja sam Tirketa zamišljao onako šarmantnog, ali ružnjikavog", posle je još i tvrdio da nemam šarma i da je najveći problem: "Ne znaš da igraš fudbal". I onda sam ja, osim trennga koji smo imali svi kolektivno, imao i sam treninge, sam sa loptom, a i individualne sa trenerom", ispričao je Miloš.

Pročitajte i MOĆNA BJELINA PORUKA - Dragan Bjelogrlić u društvu legendi poručio - Treba voleti!

Boško Karanović

 

No, pored sećanja na ove humoristično gorke početke, Biković se prisetio i kvaliteta koji Bjelogrlića izdvajaju od drugih reditelja.

- Dragan mnogo obraća pažnju na glumce i ono što se dešava unutar njih. Ne bavi se nekim rediteljskim ambicijama, nego, jednostavno, trudi se da iz glumca izvuče neku istinu i zna da ono što je najzanimljivije u filmu dešava se unutar samog čoveka. Film je pravljen od čoveka za čoveka. Mislim da je to njegov najveći rediteljski kvalitet - zaključio je Miloš Biković na K1 televiziji. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading