Miloš Biković u društvu misteriozne devojke: glumac uplovio u novu romansu?

Autor:

10.08.2021 14:50

Foto:

Foto:

Nova devojka Miloša Bikovića ponovo je glavna tema domaćih medija, nakon fotke koju je mladi glumac objavio na svom Instagramu, te podstakao brojne spekulacije.



Popularni glumac Miloš Biković (33) spada u red najpopularnijih glumaca mlađe generacije, samim tim veliki broj njegovih obožavalaca su pripadnice nežnijeg pola, koje s oduševljenjem prate svaki njegov potez. 

Međutim, nedavne informacije koje su bivše devojke Miloša Bikovića iznele u javnosti poljuljale su njegov status, no on je u svom stilu odgovorio na optužbe, te je kako samo on to ume, uspeo da skrene fokus javnosti sa pomenutih priča.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tvojabivsanocnamora

Kako bi na kratko pobegao od radoznalih pogleda fotoreportera, Biković se zaputio na Hrvatsko primorje, gde mu društvo prave prijatelji. Barem su tako svi mislili, dok glumac nije objavio fotku na svom Instagramu, a na kojoj se nalazi misteriozna devojka. 

Spekulacije su odmah krenule, a domaći mediji počeli su da nagađaju ko je nova devojka Miloša Bikovića. Ipak, na radost ženske publike, reč je o Beograđanki Andrijani Đorđević, koja je, kako se navodi na društvenim mrežama Miloševa kuma i bliska saradnica.

Pročitajte i Miloš Biković uživa u luksuzu, a društvo mu pravi ovaj poznati par

Zbog čega je Miloš Biković u jeku priče o njegovim bivšim ljubavima odlučio da da povoda za nova nagađanja za sada nije poznato.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading