Sofija Šašić

Sofija Šašić spojila nespojivo: Dugu crnu haljinu ukombinovala je sa jaknom sezone (foto)

Autor:

04.11.2023 11:58

Foto:

Foto:

Stajling Sofije Šašić pravi je mladalački i urban



Svake godine 3. novembar rezervisan je za veliki solistički koncert Ace Lukasa, ali ove godine taj datum bio je dodatno poseban.

Naime, juče je premijerno emitovan film „Pokidan” rađen po motivima života popularnog folk pevača sa Mladenom Soviljem u glavnoj ulozi.

Brojne poznate ličnosti podržale su Lukasa i kinematografsko delo o njegovom životu, a stajling Sofije Šašić ne prestaje da se komentariše ni danas.

Ata Images

 

Ćerka Acine bivše supruge Sonje i Željka Šašića pojavila se sinoć sa mlađom sestrom Viktorijom kako bi pružila podršku očuhu. 

Za ovu specijalnu priliku ona je ponela potpuno crn, monohromatski autfit koji je oduševio sve prisutne. Naime, Sofija je, čini se, bila na visini zadatka.

Stajling Sofije Šašić jednostavan je a opet veoma upečatljiv

Duga crna haljina odisala je elegancijom, a vanvremenski komad, kožna jakna sa srebrnim detaljima nikako nije mogla da ostane neprimećena.

Ata Images

 

Uz sve ovo elegantna mala torbica i raspuštena kosa koja je padala u talasima dali su dovoljnu dozu elegancije, ali i opuštenog mladalačkog stila.

Pročitajte Razlika u godinama im nije prepreka - Ovaj poznati fudbaler je novi dečko Sofije Šašić (foto)

Lepa modna dizajnerka nije skidala osmeh sa lica i nije krila koliko je ponosna na Lukasa i sve što je postigao.

Ata Images

 

Međutim, čini se da koliko god se pričalo o filmu „Pokidan” ništa manje komentarisanija tema nije ni stajling Sofije Šašić koji bi svaka devojka njenih godina mogla da iskopira.

Komentari. (0)

Loading