Sofija Šašić

Razlika u godinama im nije prepreka: Ovaj poznati fudbaler je novi dečko Sofije Šašić (foto)

Autor:

03.02.2023 11:10

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Dečko Sofije Šašić glavna tema u medijima, evo ko je sada zarobio njeno srceSofija Sašić (24) ponovo je srećna u ljubavi. Njeno srce ponovo je zarobio sportista i to fudbaler.

Pročitajte Bivše najbolje drugarice - Njoj je Aleksandra Popović poveravala sve tajne, a onda su novac i slava promenili sve (foto)

ATA Images

 

Naime, kako piše Kurir ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović od nedavno je u vezi sa bivšim fudbalerom Milanom Perendijom (37).

Sofija i Milan su u vezi tek nekoliko meseci, i viđaju se uglavnom van Beograda.

Kako kaže izvor Kurira, bivši fudbaler ne krije vezu sa mladom Sofijom, što se može zaključiti po tome što objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, dok je Sašićeva i dalje tajanstvena.

Pročitajte Sonja ili Danijela? Lukas presekao - Ta ljubav me pokreće

Instagram

 

Milan i Sofija pre nekoliko nedelja bili su u Barseloni na odmoru, da bi posle desetak dana došli u Beograd gde su zjedno viđeni u prestoničkim lokalima i dok su šetali gradom. Trenutno se njih dvoje nalaze na Zlatiboru gde uživaju u zimskim čarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ina Style (@ina.style13)

Podsetimo, Sofija je takođe bila povezivana i sa reprezentativcem Srbije, Nemanjom Radonjićem, kao i sa bivšim fudbalerom Crvene Zvezde Brankom Jovičićem. Po svemu sudeći, fudbaleri su Sofijina slaba tačka. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading