Ana Đurić Konstrakta

Ovako se to radi: Konstraktin stajling je pun pogodak kada hoćete da oduševite (foto)

Autor:

26.10.2023 13:12

Foto:

Foto:

Konstraktin stajling oduševio, evo kako to rade žene sa stilom



Ne prestaje da se priča o beogradskoj premijeri novog ostvarenja Dragana Bjelogrlića „Čuvari formule”, ali ni o javnim ličnostima koje su prošetale crvenim tepihom te večeri.

Među njima je bila i prošlogodišnja predstavnica Srbije na „Evroviziji” Ana Đurić Konstrakta koja je još jednom pokazala da je odana prepoznatljivom stilu.

Konstraktin stajling na ovom događaju bio je veoma efektan, a opet jednostavan, spoj svega što ona voli.

Ata Images

 

Konstrakta se opredelila za dvodelni komplet sastavljen od komada neutralnih šampanjac tonova, a gornji deo je elegantna zatvorena bluza podvrnutih rukava, dok su pantalone duboke, lagane i blago lepršave.

Oba komada su šireg kroja, a u skladu s trendom za koji modni znalci kažu da će apsolutno dominirati ove jesenje i zimske sezone – imaju metalik odsjaj.

Konstraktin stajling može iskopirati svaka dama

Ana je poznata kao neko ko ne voli preterano da eksperimentiše, pa se i ovog puta odlučila za prepoznatljivu visoku punđu kao i crveni ruž koji je postao njen zaštitni znak.

Ata Images

 

Mada se muzička zvezda odlučila za neutralne nijanse, materijal ovog kompleta kao i metalik odsjaj daju posebnu draž celokupnom izgledu te bi neka jača boja bila još upečatljivija.

Pročitajte Dugo je nije bilo... Zbog jednog detalja svi su sinoć gledali u Konstraktu (foto)

Konstraktin stajling naišao je samo na pozitivne kritike modnih znalaca koji su se složili da ona ne ume da pogreši. 

Ne odstupa od svog, autentičnog stila i zadaje modne lekcije svakim novim pojavljivanjem u javnosti, a mi joj možemo reći samo jedno veliko bravo.

 

Komentari. (0)

Loading