Danijela Dimitrovska

Razvod je načisto promenio: Ovo je zaista Danijela, komentari ne prestaju (foto)

Autor:

03.12.2022 20:00

Foto:

Foto:

Danijela Dimitrovska pre nekoliko meseci razvela se od Ognjena Amidžića, a fotografije koje deli na društvenim mrežama svedoče tome da nikada nije bolje izgledala



Danijela Dimitrovska nedavno je stavila tačku na brak sa Ognjenom Amidžićem, a sudeći po fotografijama na njenom „Instagram“ nalogu razvod joj i te kako prija.

Pročitajte: Otkriven razlog za razvod - Kakva je uloga treće osobe

Instagram

 

Nekadašnja manekenka svoje pratioce redovno izveštava kako provodi vreme, te tako deli kadrove sa putovanja, ali uživa i u izlascima u srpskoj prestonici gde svakim novim stajlingom oduševljava hiljade pratilaca.

Pročitajte: Ponosna mama - Danijela Dimitrovska u zagrljaju sina Matije

Instagram

 

Ne možemo da ne primetimo promenu u Danijelinom stilu odevanja, koji iako je oduvek bio za svaku pohvalu, sada češće čine izazovni komadi kojima ističe vitku liniju.

Pročitajte: Visoka 179 cm i ima 62 kg! Šta jede Danijela Dimitrovska? Dnevni meni od 2.000 kalorija je pred vama (video)

Instagram

 

Ipak, izgled supermodela ne dolazi preko noći, pa čak ni Danijela koja se svakako genetici može zahvaliti u velikoj meri, besprekornu liniju ne prepušta slučaju. Redovni odlasi u teretanu i naporni treninzi, plus izbalansirana ishrana su njen recept za besprekoran izgled posle razvoda. 

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading