Danijela i Ognjen Amidžić

Otkriven razlog za razvod: Kakva je uloga treće osobe

Autor:

13.07.2022 13:20

Foto:

Foto:

Razvod Danijele Dimitrovske Amidžić i Ognjena Amidžića - krah decenijske ljubavi



Razvod Danijele Dimitrovske Amidžić i Ognjena Amidžića - krah decenijske ljubavi

Ognjen Amidžić, poznat kao Amidži sprski je muzičar, televizijski voditelj i glumac. Koji je od svoje rane mladosti bio prisutan na javnoj sceni. Radio je na Radio-stanici Beograd 202, a potom i na Radio-televiziji Srbije, na kojoj je vodio, u to vreme popularnu muzičku emisiju Garaža. Početkom 2000-ih prelazi na TV Pink na kojoj osmišljava novu zabavnu formu Jutarnjeg programa, u kojoj su mu gosti dolazili u krevet, a on je emisiju vodio u pidžami. Poznat po svojoj duhovitosti i šarmu, neretko se šaleći na svoj račun, koncept koji je preneo na svoju talk-show emisiju, ali u i tekstove pesama u muzičkoj grupi koju je osnovao zajedno sa pokojnim glumcem i muzičarem Marinkom Madžgaljem. Muzičku grupu su osnovali 2005. godine sa šaljivim tekstovima, brzog i zavodljivog ritma u kombinaciji njihovih glasova, dok su im video spotovi bili nesvakidašnji i drugačiji.

 

Pročitajte Kraj posle 10 godina! Razvodi se Ognjen Amidžić, voditelj se oglasio zvaničnim saopštenjem: Nije kriva treća osoba

 

Oni su pored muzičke grupe, imali i emisiju na TV Pinku ”Ćao Darvine”, na kojoj poznati voditelj uređuje i vodi emisiju “Ami G show”, u kojoj je voditelj i Oskar, Ognjenov alter ego. Od 2009. godine, bio je voditelj rijaliti programa Farma, a od 2017. godine, voditelj Zadruge. Njegova supruga Danijela Dimitrovska Amidžić je srpski top-model i manekenka, koja je jako uspešna u svom poslu. Sa suprugom Ognjenom Amidžićem ima sina Matiju sa kojima živi u Boegradu. Manekenka koja važi za jednu od najlepših srpkinja svih vremena, 2004. godine je pobedila na takmičenju Elite Model Look, koje je održano u Srbiji, na kojem je započela karijeru modela.

youtube printscreen

 

 

Nedugo nakon toga je usledila revija u Milanu za modnu kuću “Gucci”, nakon čega je otišla na Svetsko takmičenje u Šangaju na kojem je predstavljala Srbiju i Crnu Goru. Nakon uspeha, ponuđeni su joj prvi ugovori zbog čega se preselila u Pariz, dok je usled mankenske karijere srednju školu pohađala vanredno. Radila je za neke od najuticajnijih brendova, kao što su: Vera Wang, Hugo Boss, Dior, Carolina Herrera, Chanel, Kenzo, Valentino, Givenchy i mnoge druge. U jednoj od kampanja je pozirala sa Đorđom Armanijem i drugim modelima za italijansko izdanje časopisa “Meri Kler”. Našla se na naslovnicama modnih časopisa “Elle”, “Vogue”, “Glamour”, bila je zaštitno lice Adidas brenda, dok je sa francuskim glumcem Vicentom Casselom snimila televizijsku reklamu za muški parfem “Yves Saint Loren”.

 

U novembru 2009. godine, Danijela Dimitrovska je postala jedan od promotivnih modela Victoria Secret-a, dok je 2011. godine zajedno sa crnogorskim modelom Marijom Vujović i modnom agentkinjom Mirjanom Udovičić osnovala agenciju za modele pod nazivom “Model Inc. - Elite Model Look. Od 2012. godine, Danijelina agencija organizuje takmičenje Elite Model Look u Srbiji i Crnoj Gori, ali ona ne miruje sa poslovnim poduhvatima, pa je tako 2018. godine otvorila i svoj kozmetički salon u Beogradu. Kada je njen emotivni život u pitanju, poznata manekenka je bila u dugogodišnjoj vezi sa Milošem Stojkovićem, odbojkašem koga je upoznala u svom rodnom gradu Požarevcu.

Mirko Tabašević

 

 

Godina 2009. je za Danijelu bila prekretnica u ljubavi, kada je gostujući u emisiji “Ami G show”, upoznala Ognjena Amidžića, sa kojim je naredne godine krenula da se zabavlja. Tokom njihove veze, on joj je posvetio pesmu “Danijela”, koja se našla na albumu grupe Flamingosi. Poznati par se verio 2011. godine u turskom letovalištu Belek, a sledeće godine 27. maja 2012. sudbonosno “da” su izgovorili u Crkvi Rođenja Presvete Bogorodice u Zemunu, nakon čega se slavlje nastavilo u restoranu “Glamur”. Mlada je nosila venčanicu Vere Wang, koja je ručno rađena u Španiji, a svadbi je prisustvovalo oko 200 gostiju koje je zabavljao Allegro bend.

Dve godine nakon venčanja, 29. novembra 2013. Danijela je rodila sina Matiju, kojeg su krstili u oktobru 2014. godine u istoj crkvi u kojoj su se venčali. Jednom prilikom je Danijela izjavila da pošto Matija liči na oca, ona bi želela da dobije devojčicu koja će ličiti na nju, jer je i ona sama veoma bliska sa svojom mlađom sestrom Ivanom, pa ne bi želela da njen sin bude jedinac. Na društvenim mrežama promoviše zdrav način života i prirodan izgled bez šminke, iako joj ljudi govore da je premršava, ona ne odustaje od vežbanja.

Krajem januara 2020. godine, njen suprug je objavio njihov zajednički duet pod nazivom “Dodaj gas”, kojoi je za nepunih godinu dana imao preko milion pregleda na Youtube-u, čiji je tekst pisao Ognjen Amidžić, a ekranizacija je snimana na Maldivima.

youtube printscreen

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading