Danijela Dimitrovska

Prva objava posle razvoda: Zagrljaj koji leči

Autor:

30.07.2022 19:00

Foto:

Foto:

Putovanje Danijele Dimitrovske: hajdemo u planine, sa osmehom i u njenom zagrljaju



Putovanje Danijele Dimitrovske: sa sestrom u šetnji po planinskim zelenim pašnjacima. 

Poznata srpska manekenka i top-model Danijela Dimitrovska je svoju karijeru modela započela davne 2004. godine učešćem na jednom od najpoznatijih modnih takmičenja Elite Model Look, nakon kojeg je započela svoju modnu karijeru, posle koje su usledile modne revije velikih svetskih brendova kao što je „Gucci“, posle koje odlazi na Svetsko takmičenje u Šangaj na kojem predstavlja Srbiju i Crnu Goru. Radila je revije i kampanje za neke od najprestižnijih modnih brendova, kao što su: Vera Wang, Hugo Boss, Dior, Carolina Herrera, Chanel i mnogi drugi.

Instagram screenshot @danijeladimitrovska

 

 

Pročitajte Sestre Dimitrovski: Danijela ili Ivana, ne zna se koja je lepša, ali majka Biki je tek posebna priča

 

Sa crnogorskim  modelom Marijom Vujović i modnom agentkinjom Mirjanom Udovičić je 2011. godine osnovala je agenciju za modele pod nazivom „Models Inc. - Elite Model Look“, a od naredne 2012. godine, Danijelina agencija je zadužena za organizaciju takmičenja Elite Model Look-a na teritoriji Srbije i Crne Gore. Ona je 2018. godine otvorila svoj kozmetički salon u Beogradu, kao kutak gde će se žene osećati prijatno, kako je svojevremeno rekla manekenka i preduzetnica.

Ona se 2012. godine udala za voditelja i pevača Ognjena Amidžića, a vest o krahu njihove ljubavi objavili su ove godine u julu. Oni su bili u braku deset godina i imaju sina Matiju, koji ima devet godina. Nakon razvoda, Danijela je otišla na odmor u Grčku kako bi promenila sredinu, a ovih dana uživa sa rođenom sestrom Ivanom koja je pshioterapuet, sa kojom šeta planinskim pašnjacima i udiše svež vazduh. Njih dve uživaju na planini, šetajući i odmarajući, osvajajući vrhove i družeći se sa najmlađim članovima svoje porodice, kako bi napunile baterije za nove predstojeće poslovne obaveze.

Instagram screenshot @danijeladimitrovska

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading