Slim dok spavate

Uz Pape dijetu kilogrami doslovno nestaju preko noći

Autor:

02.12.2022 17:30

Foto:

Foto:

Neverovatna dijeta dr Pape pomoću koje gubite kilograme dok spavate. Da, izgubiti kilograme dok spavate je moguće, a evo i kako



Oduvek ste želeli da se probudite i da nekom magijom kilogrami nestanu? Na to je mislio i internista i nutricionista dr Detlef Pape kome žene širom sveta mogu da se zahvale na ovoj čarobnoj dijeti koja deluje baš tada, dok spavate.

Pročitajte: Hit dijeta u svetu - Probajte fasting i bićete zapanjeni rezulatom

Yunmai Unsplash

 

Naime, Pape dijeta se zasniva na saznanju da je sagorevanje masti tokom spavanja posebno efikasno, ali da je opšte odricanje od ugljenih hidrata, kao i kod dijete sa malo ugljenih hidrata teško sprovesti u svakodnevnom životu. Slim in our sleep se stoga zasniva na dovođenju tela u režim sagorevanja masti samo uveče, i smanjenju rezervi viška težine dok spavate.

Pročitajte: Idealan je momenat za brzinsko topljenje naslaga - Za 4 dana 3 kg manje

Diana Polekhina Unsplash

 

Pape dijeta sastoji se od tri obroka tokom dana 

Ukupno su dozvoljena tri obroka tokom dana, svaki sa pauzom od pet sati između. Planom ishrane je predviđeno da ujutru uglavnom jedete ugljene hidrate, a uveče hranu bogatu proteinima.

Doručak

Možete jesti kiflice, musli, med, voće ili džem. Voda je kao i obično preporučljiva, a sok i kafa su takođe dozvoljeni.

Pročitajte: Vaga nikad ne laže - Nataša Bekvalac odlučna u nameri da smrša

Yunmai Unsplash

 

Ručak

Za ručak možete jesti šta god želite, bilo da su to špegeti bolonjeze, pica, pomfrit ili pljeskavica. Najvažnije je da budete siti. Nakon jela dr Pape savetuje da ubrzate metabolizam nekom sportskom aktivnošću ili šetnjom.

Pročitajte: Ostale samo grudi - Uspešna dijeta Kaje Ostojić (Foto)

Yunmai Unsplash

 

Večera

Uveče su ugljeni hidrati tabu tema. Umesto toga unestite namirnice bogate proteinima kao što su: nemasno meso, morska riba, proizvodi od soje, kao i sveže povrće i salata. Voće nije preporučljivo zbog frukoze koju sadrži. Možete se častiti čašom piva ili vina.

Photo by Bruce Mars on Unsplash

 

Bonus savet: što ranije večerate, vaše telo će imati više vremena za sagorevanje masti tokom noći. Zato ne odlažite večeru, najbolje ako jedete do sedam sati i zaista ćete gubiti težinu dok spavate.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading