Danijela Dimitrovska

Ponosna mama: Danijela Dimitrovska u zagrljaju sina Matije

Autor:

12.11.2022 16:42

Foto:

Foto:

Poznata manekenka i supermodel svaki slobodan trenutak provodi sa jedincem MatijomTop-model i manekenka Danijela Dimitrovska, kada se ugase kamere najradije se prepušta ulozi majke devetogodišnjeg dečaka Matije. Njega je dobila u braku sa voditeljem Ognjenom Amidžićem sa kojim se nakon razvoda zajednički stara o dečaku. Najlepše trenutke njegovog odrastanja na koje je ponosna, Danijela podeli sa svojim pratiocima na Instagramu. 

- Like mommy like son. Preponosna na gospodina Matiju koji je danas sa drugarima učestvovao u obeležavanju Dana primirja u Prvom svetskom ratu, napisala je manekenka u opisu jedne od nasmejanih fotografija.
 

Printscreen @danijeladimitrovska

 

Pročitajte: Otkriven razlog za razvod: Kakva je uloga treće osobe

Danijela Dimitrovska karijeru modela započela je pre 18 godina učešćem na jednom od najpoznatijih modnih takmičenja Elite Model Look. Nakon toga, dobila je ponude za revije svetskih brendova kao što je „Gucci“, posle koje odlazi na Svetsko takmičenje u Šangaj na kojem predstavlja Srbiju i Crnu Goru. Krasila je naslovnice i editorijale imena kap što su Vera Wang, Hugo Boss, Dior, Carolina Herrera, Chanel i mnogi drugi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
tanja

18.11.2022 10:30

Kakav crni top i supermodel?? Žena se bavila manekenstvom, ali nikad nije bila ni stop ni supermodel.