Sve za Kanjea?

Neverovatan potez Jelena Karleuše: Pevačica potpuno iskopirala 'outfit' Kim Kardašijan

Autor:

14.03.2022 10:30

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša iskopirala Kim Kardašijan



Kada je Kanje Vest zapratio Jelenu Karleušu na društvenoj mreži Instagram domaća javnost istog trenutka počela je da konstruiše brojne priče. Kada je objavila nagu fotku na kojoj nosi autentične patike popularnog repera navodi su nastavila intezivno da se ređaju, a sada je Karleuša otišla korak dalje, potpuno iskopiravši Kanjeovu bivšu suprugu Kim Kardašijan.

Pročitajte Sada je najseksepilnija domaća pevačica, a kako je Jelena Karleuša izgledala sa 17 godina, jedan detalj ne prestaje da se komentariše

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Na nedavnoj nedelji mode u Parizu, Kim Kardašijan ukrala je pažnju svih prisutnih hrabrim i originalnim 'outfitom' luskuzne marke Balenciaga. Umotana od vrata do pete u traku za pakovanje, uz to su i tašna i cipele bile izlepljene. Žuta traka sa crnim logoom Balenciaga naglašava njene prepoznatljive obline.

Jelena Karleuša iskopirala Kim Kardašijan

Nedelju dana kasnije, indentičan 'outfit' ponela je domaća folk zvezda, Jelena Karleuša. Nakon priče sa početka teksta, Jelena je podgrejala pomenute navode, nastavivši potezima da iznenađuje ne samo svoje obožavaoce, već ljude širom sveta.

Niz provokativnih fotografija na kojima je umotana u žutu Balenciaga traku s crnim logoom pronašao je svoje mesto na Instagram profilu pomenute pevačice. 

Pročitajte Fotke otkrile istinu: Duško Tošić u društvu Jeleninih suparnica, kako će Karleuša reagovati na ovo?

Ipak, Karleuša je odlučila da promeni jedan detalj, te je umesto poptunog umotavanja u pomenutu traku, domaća pevačica prekrila samo intimne delove tela, te duboke cipele, ogrnuvši se drečavom žutim sakoom.

Pojedini obožavaoci Jelene Karleuše tvrde da pevačica prati svetske trendove, te da ovaj potez nema veze s 'outfitom' Kim Kardašijan na nedavnoj Nedelji mode u Parizu, ipak čitava situacija i te kako ukazuje da je ovaj Karleuša s jasnim planom objavila pomenute fotke.

Rasplet pomenute situacije očekujemo u narednim danima, možda nedeljama, te nema sumnje da će biti i te kako interesantno u periodu koji je pred nama.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Jeca kalashtura

19.03.2022 08:02

Nemoj da cuje kenja sa zapada, pa nista od uvaljivanja babuna. Mislim da mu je pun kufer plasticnih kanti