Usudila se da kaže nezamislivo: Jelena Karleuša nikad oštrija, poruka upućena Anastasiji Ražnatović?

Autor:

16.03.2022 11:30

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša iznenadila javnost nedavnom porukom na njenom Instagram profilu



Nedavno, mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović (23) održala je svoj prvi javni nastup u karijeri u gradu svetlosti - Parizu. Uprkos činjenici da je već dug niz godina na estradnoj sceni, mlada umetnica želela je da bude potpuno sigurna da radi pravu stvar, pre nego što se upustila u realizaciju prvog javnog nastupa i ispostaviće se - pogodila je pravo u centar.

Pročitajte Nije lako biti bivši dečko Anastasije Ražnatović: Pevačica iznenadila brutalnom porukom

Privatna Arhiva

 

Jelena Karleuša iznenadila porukom - da li je upućena Anastasiji?

Brojni snimci sa Anastasijinog nastupa jasno su govorili u prilog konstataciji da je lepa pevačica napravila pravi potez odlukom da prvi nastup organizuje baš u Francuskoj. Čestitke su se nizale jedna za drugom, no Anastasijina koleginica, Jelena Karleuša baš u tom trenutku na svom Instagram profilu, u okviru opcije story objavila je vrlo interesantan tekst.

Pročitjate Duško ostao nem povodom Karleušine i Kanjeove 'Instagram komunikacije': Tošić svu pažnju usmerio na OVO

Instagram screenshot

 

- Nema ništa gore nego kad lože decu javnih ličnosti da su talentovana za posao svojih roditelja, a onda im se smeju iza leđa i sprdaju ih - stoji u poruci Anastasijine starije koleginice.

S obzirom da se vreme poklapa sa nastupom mlade pevačice, te da Jelena i njena majka Ceca nisu u najboljim odnosima, mnogi su Karleušine reči odmah povezale sa Anastasijom, no za sada nije poznato da li se zaista odnose na nju.

Ata Images

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (6)

Loading
Vanja

16.03.2022 13:21

Nema ništa gore nego kad neko umisli da je pevačica, a bavi se slikanjem golog dupeta.

Tijana

16.03.2022 21:20

Za sta su tvoja deca talentovana?!

Tanja

16.03.2022 21:47

Koliko je pakosna otpada sve od nje! Da li ona stvarno misli da je talentovana za posao kojim se bavi?!

Tanja

16.03.2022 22:26

Anastasija mozda nema harizmu svoje majke, ali sve druge atribute ima, lepa je zgodna, ima sluha, peva pesme koje joj leze, koje su slusane i trazene, zasto se ne bi bavila time??! Bas u inat Karleusa, inace bogom datoj i vanserijki talentovanoj, ups!

RADMILA

17.03.2022 23:22

BOZE, KAKVA MRZNJA, KAKAV BOLESNI UM....A SEBE NE VIDI....SLEPA PORED OCIJU, GLUVA PORED USIJU....KARLEUSA, MOZES SAMO DA IH MRZIS....JER TO JE TVOJ DOMET....SVE SE VRACA, SVE SE PLACA....

Dada

18.03.2022 09:52

Zla žena.... Kompleksi,plastika,ne baš inteligentna,neobrazovana,nemoralna... Na njenom mestu bih ćutala... Njoj se smeju za muza i ljubavnika godinama...ženo,dozovi se pameti!