Do gole kože: Anastasija pokazala grudi

Autor:

01.03.2022 12:30

Foto:

Foto:

Anastasija Raznatovic oduševila obožavaoce nedavnom fotkomMlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović (23) izuzetno je aktivna na društvenim mrežama. Ipak, sadržaj koji objavljuje na istima pažljivo bira, s toga nismo imali prilike da na njenom profilu vidimo provokativne fotografije, kakve često viđamo na profilima drugih dama sa javne scene.

No, mlada muzička zvezda napravila je presedan, te je sa obožavaocima podelila fotku na kojoj je, na iznenađenje svih - potpuno naga.

Pročitajte Van sebe od tuge: Gubitak prijatelja potpuno slomio Anastasiju Ražnatović

Anastasija Ražnatović oduševila obožavaoce

Na pomenutoj fotografiji u kadru je samo gornji deo Anastasijinog tela, od struka na gore. Pevačica je grudi prekrila rukama. 

Njeni obožavaoci oduševljeni su bili prizorom, no bilo je pojedinih koji su komentarisali da pevačici njenog kalibra ovakve fotke ne pristaju. No, kao i do sada, mlada zvezda neće se obazirati na negativne komentare, te će svoju karijeru graditi onako kako misli da je ispravno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ja

01.03.2022 13:27

Svi se skidaju, pa hoće i ona. Ne mora, ne treba joj to. Bolje da se udala za onog finog momka. Nema takvih mnogo, ostaće neudata.