Ništa od venčanja: Anastasija Ražnatović stavila tačku na vezu sa Đorđem, svi planovi pali u vodu

Autor:

16.02.2022 12:00

Foto:

Foto:

Raskid Anastasije i Đorđa domaću javnost ostavio bez komentara



Prašina podignuta raskidom Cece i Bogdana Srejović još uvek se nije slegla, a u porodici Ražnatović dogodio se novi rastanak, no ovog puta glavne uloge rezervisane su za Anastasiju i njenog, sada već bivšeg dečka, Đorđa Kuljića.

Mlada muzička zvezda i beogradski biznismen odlučili su da stave tačku na petogodišnju romantičnu vezu, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Pročitajte Zaljubljena u profesora: Anastasija Ražnatović otkrila tajnu

Story

 

Spekulacije o njihovom rastanku u domaćim medijima stidljivo su se pominjale onog trenutka kada je Anastasija na odmor u Dubai otišla bez dečka. Umesto Đorđa društvo su joj pravili prijatelji, sa kojima je uživala u ludom provodu. 

Čini se da je Cecina naslednica, baš kao i njena majka, nakon turbulentnog perioda u ljubavi odlučila da ode u toplije kraijeve kako bi napunila baterije i što pre navikla na život bez partnera.

Pročitajte Nesuglasice u vezi Anastasije Ražnatović i Đorđa Kulića, a sve zbog Breninog sina?

Instagram

 

Anastasija i mladi biznismen toliko dugo su bili zajedno da su se negde iz daljine mogla čuti i svadbena zvona. Češće je boravila kod njega u Novom Sadu nego u Beogradu, a nedavno su se zajedno uselili u novi stan.

No, nešto je krenulo po zlu... Kako se navodi, razlog raskid je razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike. Nije se umešala ni neka treća osoba - Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli. I to je sve, daljih izjava za javnost neće biti.

U svakom slučaju, turbulentan početak godine za ženski deo porodice Ražnatović.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading