Nešto drugačije

Novogodišnja idila i u njenom domu: Luskuzno zdanje Anastasije Ražnatović od kog zastaje dah

Autor:

18.12.2021 13:30

Foto:

Foto:

Dom Anastasije Ražnatović odiše prazničnom idilom, ali i umerenom dozom luskuza, te je sve spremno za predstojeće novogodišnje praznike.



Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović vrlo retko sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža deli privatne trenutke iz života, no ovog puta je napravila izuzetak podelivši interesantan video iz svog doma.

Poznato je da je Anastasija nedavno donela odluku da se useli u luskuzno zdanje sa svojim izabranikom Đorđem, te se svakom objavom na društvenim mrežama, koje su zaista retke, vidi koliko mlada pevačica uživa u novom poglavlju svog života.

Pročitajte i Pikanterija s poroslave: Anastasija izazazvala ludnicu među fudbalerima

Dom Anastasije Ražnatović spreman za praznike

Ovog puta, Anastasija je odlučila sa svojim obožavaocima da podeli intiman trenutak iz doma, gde se u prvom planu našla raskošna jelka. Mlada pevačica nije preterivala s luksuzom, već je čitava dekoracija umerena, te zaista izgleda neverovatno.

Podsećanja radi, Anastasija Ražnatović svojevremeno je priznala da je opsednuta dekoracijom, s toga ne čudi što je u njenom domu, nešto više od deset dana pred praznike sve spremno za novogodišnju čaroliju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading