Pikanterija s poroslave: Anastasija izazazvala ludnicu među fudbalerima

Autor:

17.12.2021 11:50

Foto:

Foto:

Pevačica Anastasija Ražnatović prisustvovala je proslavi povodom rođenja kćerke koleginice Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića



Pevačica Katarina Grujić porodila se u sredu i na sve donela zdravu kćerku kojoj su novopečena mama i njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić dali ime Katja. Nakon proslave u krugu prijatelja u sredu, fudbaler Crvene Zvezde sinoć je u jednom beogradskom restoranu priredio veliku proslavu povodom rođenja kćerke.

Pročitaj i - Volim te ljubičasto: Paleta koju Anastasija Ražnatović besprekorno nosi

Među zvanicama na proslavi bila je i pevačica Anastasija Ražnatović, kćerka folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović koja je među prvima roditeljima čestitala prinovu:

- Dragi moji Gobeljići, postali ste najsrećniji ljudi na svetu! Od srca čestitam na rođenju male Katje! Da je živa i zdrava! - napisala je Anastasija na svom instagram profilu.

Instagram screenshot @raznatovicanastasija

 

Ona je bila među najveselijima na slavlju, i izazvala je pravu ludnicu među fudbalerima, a na svom instagramu postavljala je fotografije kako se vesele fudbaleri.

Instagram screenshot @raznatovicanastasija

 

Novopečeni tata, stigao je pre svih na slavlje, kao pravi domaćin. Gobeljić je nosio posebnu majicu na kojoj je nacrtana beba koju nosi roda, uz poruku: “Dobrodošla, Katja”.

Ata Images

 

Otkrio je da bebu i suprugu Katarinu još nije video jer zbog pandemije korona virusima nisu dozvoljene posete u porodilištima. Otkrio je da bi beba i mama iz porodilišta trebalo da izađu u ponedeljak.

Slavlju su prisustvovale mnoge Gobeljićeve kolege, među kojima golman Milan Borjan sa suprugom Snežanom.

Ata Images

 

Slavlju se pridružio i vezni igrač Crvene Zvezde Aleksandar Katai sa suprugom Teom.

Ata Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading