Ja želim, ali ona ne želi: Ko je pevačica koja je odbila Cecu Ražnatović?

Autor:

28.11.2021 17:30

Foto:

Foto:

Ceca Ražnatović iznenadila je domaću javnost kada je otkrila da ju je ova mlada pevačica odbila, kada joj je ponudila saradnju.



Tokom dugačke karijere vrlo retko se događalo da Svetlana Ceca Ražnatović (48) pristane da snimi duet, no kada bi se odlučila na takav potez, pažljivo bi promislila, te odabrala kolegu s kojim bi se upustila u realizaciju projekta. Nema sumnje da je mnogim pevačima na sceni san da sa Cecom snime pesmu, no postoje i oni koji se radije ne bi upuštali u takve projetke sa Cecom.

Pročitajte i Nikad se ne bih udavala: Ovaj odgovor Cece Ražnatović iznenadio javnost

Boško Karanović

 

Nedamo, čuvena pevačica otkrila je da ju je njena ćerka Anastasija odbila kada joj je predložila da snime duet, što je Ceci i te kako teško palo, no još uvek ima vremena, te se pevačica nada da će se njena prelepa ćerka ipak predomisliti.

- Ne postoji nagoveštaj, ja želim, ali ona ne želi duet. Možda se predomisli, možda budem te sreće - objasnila je Ceca gostujući u emisiji 'Premijer - Vikend specijal', a prenosi Esspreso.

Pročitajte i Konačno oči u oči: Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša na istom mestu, susret o kome će se pričati!

Instagram

 

Svojevremeno, Ceca je o duetu s Anastasijom govorila dosta suzdržanije, verovatno ne želeći ćerku da izlaže nepotrebnom pritisku koji nosi saradnja s jednom od najvećih zvezda na ovim prostorima, kakva je sasvim sigurno Svetlana.

- Mnogo faktora tu mora da se dogodi da bi došlo do dueta. Od toga da nađemo dobru pesmu, preko toga da se obe odlučimo na to. Mislim da je još rano za takve stvari. Iskreno, trudim se da moja ćerka gradi karijeru samostalno, a ja, kao roditelj, tu sma da pružim podršku - istakla je pevačica za Alo.

Da li će se u nekom trenutku Anastasija i Ceca odlučiti na saradnju ostaje pitanje, no nema sumnje da bi ovaj spoj bio pun pogodak.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading