Nikad se ne bih udavala: Ovaj odgovor Cece Ražnatović iznenadio javnost

Autor:

10.11.2021 23:30

Foto:

Foto:

Ceca Ražnatović iznenadila javnost odgovorom o udaji u doglednoj budućnosti.



Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović već duže vreme uživa u skladnoj vezi sa svojim dečkom Bogdanom. Veza puna ljubavi i sreće nešto je što izuzetno prija popularnoj pevačici, što je očigledno svakim njenim pojavljivanjem u javnosti, no s obzriom da Bogdan i Ceca odlično funkcionišu kao par, određeni mediji postavili su pitanje da li će uskoro doći do udaje.

Međutim, Ceca je svojim odgovorom iznenadila sve, te se čini da apsolutno nema nameru da staje na 'ludi kamen' u skorije vreme.

Pročitajte i U njenom zagrljaju sve je lakše: osmeh Bogdana Srejovića govori više od 1000 reči

Privatna Arhiva

 

- Nikad, što bih se udavala? Papir samo kvari sreću. Ja sam se već udavala, videla sam da to može da bude sjajno, prelepo, fantastično, meni sada papir apsolutno ne znači ništa i hoću da se zabavljam - objasnila je pevačica situaciju s svoje tačke gledišta u emisiji 'Grand news'.

Postavlja se pitanje kako će njen dečko Bogdan reagovati na ove reči, s obzirom na veliku razliku u godinama između njih, te činjenicu da pevačica želi da se zabavlja. Ipak, kao i sve do sada, verujemo da će popularni par i ovo situaciju rešiti u svoja četiri zida, te da će zajedno doći do kompromisa.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading