Ceca Ražnatović bez dlake na jeziku otkrila SVE o sukobu s ovima kolegom!

Autor:

03.11.2021 23:50

Foto:

Foto:

Ceca Ražnatović odgovorila je na navodne optužbe svog kolege i nekadašnjeg saradnika Aleksandra Milića Milija.



Tokom svoje dugogodišnje karijera Svetlana Ceca Ražnatović sarađivala je s brojnim facama domaće scene. Kada je reč o saradnjama, dešava se da dođe i do nesuglasica, no u slučaju Cece one nisu bile česte, no bilo ih je.

Kako je nedavno njen bivši saradnik i kolega Aleksandar Milić Mili optužio da je pre čuvenog koncerta na Ušću od njega uzela veliku sumu novca, te da su nakon toga potpuno prekinuli saradnju, Ceca je odlučila da se oglasi, te da otkloni nedoumice nastale ovom Milijevom izjavom.

Pročitajte i Pionirka: Cecin novi stajling za vrele letnje noći (Foto)

- Ta saradnja bila je blagorodna, plodonosna, trajala je dve decenije, ako ne i jače. Zajedno sa Marinom, koja je bila ozbijan faktor u svemu tome i nosilac projekta - počela je svoje izlaganje Ceca.

- Vi kad napravite melodiju, dušu toj melodiji da tekst i izvođač. Znači, ne može samo jedna strana da bude bitna! Sve tri strane podjednako su bitne. Ali, manje više to na stranu.. Ne žalim ni jednog trenutka, rekoh i zašto, ali da sam jako razočarana kao čovek - to jesam, zaista! -zaključila je pevačica, a prenosi Telegraf.

Čini se da se ovom novonastalom sukobu na estradi ne nazire kraj, a kako će se dalje odvijati čitava situacija ostaje nam da vidimo u danima koji su pred nama.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading