Na njegove oči grli drugog: Kako je prošao prvi susret Anastasije Ražnatović i Đorđa Kuljića nakon raskida

Autor:

27.02.2022 16:00

Foto:

Foto:

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić - prvi susret nakon rastanka



Nakon pet godina veze mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić odlučili su da stave tačku na svoju ljubav. Budući da su nakon odluke da otpočnu zajednički život svadbena zvona bila sve glasnija, ova vest poprilično je iznenadila čitavu javnost.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić - neočekivani susret

Ipak, par je odlučio da se raziđe, te se mlada pevačica iselila iz pomenute nekretnine, a svako je otišao svojim putem, jer je daljina i razvodvojenost u samoj vezi učinila svoje.

Boško Karanović

 

Budući da su, kako je pre nekoliko dana navedeno u zvaničnom saopštenju, ostali u prijateljskim odnosima, mnogi su se iznenadili nakon njihovog sinoćnog susreta, prvog posle raskida.

Naime, teniser Filip Krajinović proslavio je sinoć rođendan u jednom prestoničkom hotelu, a među zvanicama našli su se i Anastasija i Đorđe. Ipak, kako prenosi Story, bivši momak i devojka su se na pomenutom događaju samo pozdravili i nisu sedeli zajedno.

Instagram

 

Uprkos tome, Anastasija se sudeći po objavama na društvenim mrežama dobro provela na rođendanu, te je fotkom u zagrljaju slavljenika oduševila, a čini se da se i od iznenadnog rastanka i te kako dobro oporavlja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading