Nije lako biti bivši dečko Anastasije Ražnatović: Pevačica iznenadila brutalnom porukom

Autor:

22.02.2022 20:00

Foto:

Foto:

Anastasija Raznatović iznenadila javnost nedavnom objavom na svom Instagram profiluMlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović nedavno je stavila tačku na pet godinu dugu vezu sa Đorđem Kuljićem. Iako su se, negde u daljini, mogla čuti svadbena zvona par je odlučio da je najbolje da se raziđu, a kako glavni razlog navodi se činjenica da su se udaljili, što zbog poslovnih obaveza, što zbog uživanja.

Pročitajte Svuda pođi, kući dođi: Anastasija Ražnatović nakon raskida donela iznenađujuću odluku

Instagram

 

Anastasija Ražnatović iznenadila javnost

No, nedelju dana od pomenutog rastanka, Anastasija je misterioznom porukom koju je podelila na svom Instagram profilu ponovo pokrenula niz priča.

- Da li hoću da se ponašam kao da smo u vezi? Da, hoću. Da li zaista hoću da izlazim s tobom? Apsolutno ne. Da li ti je dozvoljeno da pričaš sa drugim ljudima? Bilo bi mi draže da to ne radiš. Mogu li ja to? Da, mogu. Da li je to toksično? Možda. Da li me je briga? Ne - rekla je Anastasija u videu koji je pobrao brojne simpatije.

Iako se do sada, zvanično, nije oglašavala o raskidu, čini se da je upravo to osnova za video koji je objavila na svom Instagramu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading