Anastasija Ražnatović ponovo 'na udaru' Karleuše: Jelena ne veruje u njenu priču, oglasila se i mlada pevačica

Autor:

28.03.2022 12:00

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša otvoreno komentarisala Anastasija Ražnatović



Domaća javnost upoznata je s činjenicom da Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović nisu u idiličnim odnosima. No, pomalo neočekivano, Karleuša je u čitavu situaciju 'uvukla' i Cecinu naslednicu, Anastasiju koju je nedavno komentarisala povodom njenog prvog javnog nastupa u Parizu.

Kao što smo i navikli od nje, Jelena Karleuša otovoreno, bez ustručavanja rekla je sve što misli, a porodica Ražnatović tada je izabrala da se ne oglašava.

Pročitajte Jelena Karleuša pozira sa poznatim političarem, a povod će vas oduševiti

Instagram

 

Jelena Karleuša otvoreno komentarisala Anastasijino zdravlje

No, nakon što je domaću javnost zabrinula informacija o zdravstvenom stanju mlade pevačice, Jelena je napravila još jedan presedan, te je koleginicu javno optužila za foliranje.

Instagram screenshot

 

- Ne lažite više narod! Ovo je nefer prema čitavoj muzičkoj sceni! Pišite o stotinama pevača koji su zaslužili da se o njima piše, koji su sinoć pokidali i napunili klubove! Ne o onima kojima 'pozli' od 30 prodatih karata! Lako je napuniti klub u Parizu kad nastupa i Cobi isto veče koga pre neki vikend niste ni pomenuli! Jednostavno dosta s farsom i pišite o mladim ljudima koji se trudom, radom i talentom bore kao lavovi! - stoji u poruci Jelene Karleuše upućenoj mladoj umetnici.

Nešto pre Jeleninog oglašavanja, putem svog Instagram profila oglasila se i Anastasija, koja se zahvalila svima na lepim željama, te je otkrila da se sada oseća dobro i da se raduje budućim susretima.

Pročitajte Usudila se da kaže nezamislivo: Jelena Karleuša nikad oštrija, poruka upućena Anastasiji Ražnatović?

Instagram screenshot

 

- Dragi moji mnogo mi je žao što sinoć nismo ostavrili druženje. Ja sam na moju veliku žalost bila sprečena da nastupam iz zdravstvenih razloga. Čitam vaše poruke i hvala vam na razumevanju i podršci. Toliko sam se radovala nastupu i mnogo mi je krivo što ga na kraju nije bilo i izvinjavam se svima koji su me čekali. Viša sila. Ja sam sada dobro i jedva čekam da se družimo ponovo i nadam se uskoro! Dugujem vam to - poručila je Anastasija uz emotikone srca.

Da li će se mlada pevačica naknadno oglašavati s obzirom da je Jelena zaista 'nije štedela' ili će i ovog puta odlučiti da ignoriše njene reči videćemo u narednom periodu, no nema sumnje da nas očekuje i te kako zanimljiv period.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rajko

29.03.2022 15:50

Jelena je u pravu, svi znaju da Anastasija uvek pukne na nastupima i zato ih i ne drzi. U Esenu je privukla samo osoblje kluba i saku decurlije. Moze mama da joj kupuje preglede i narucene clanke po novinama, ali ta devojka nema hitove, talenta, harizme i publika je prosto ne voli.