Ne može bez skandala: Kim Kardašijan oblepljena selotejpom

Autor:

07.03.2022 13:30

Foto:

Foto:

Već imamo zvezdu Nedelje mode u Parizu - Kim Kardašijan



Nedelja mode u Parizu bliži se kraju, a fokus reportera nije samo na pisti, već i van nje. Da je najveće interesovanje javnosti za Paris fashion week, to znamo odavno. Grad svetlosti oduvek je bio centar modnih dešavanja, a  da okuplja najveća svetska imena,  potvrđuje i revija Balenciage za sezonu jesen/zima 2022/2023. koja je održana u nedelju. Zvezda večeri je, već očekivano, Kim Karadšijan.

Pročitajte i Kim Kardašijan - Zvaničan razvod sa Kanjem

 

Poznato je da ova četrdesetjednogodišnjakinja već godinama obožava ovu luksuznu modnu marku i da je svakodnevno viđamo od glave do pete u njoj. S toga, bilo je očekivano da je prvi red rezervisan za poznatu starletu.

Kim je ponovo dokazala da izgleda dobro u bilo čemu, čak i umotana od vrata do pete u traku za pakovanje, uz to su i tašna i cipele bile izlepljene. Žuta traka sa crnim logoom Balenciaga naglašava njene prepoznatljive obline, a istovremeno privlači pažnju širom sveta na reviju koja je ukazala na sukob Rusije i Ukrajine. Modeli su se pognutih glava borili protiv vetra i probijali kroz sneg. Sneg je bio lažan, a podrška Balenciage jasna.

Pročitajte i Sestre u srcu -  Kardašijanke na okupu zapalile mreže

 

 

Društvena angažovanost mode

- Rat u Ukrajini izazvao je bol zbog traume iz prošlosti koju nosim u sebi od 1993. godine, kada se ista stvar dogodila u mojoj domovini - rekao je dizajner Demna, koji je kao 12-godišnjak bio jedan od 250.000 primoranih Gruzijaca iz svojih domova od strane abhazijskih separatistatokom građanskog rata u njegovoj zemlji, prelazeći sa svojom porodicom planine Kavkaz.

Na porukama ostavljenim na svakom od 525 sedišta, zajedno sa majicama u bojama ukrajinske zastave, stoji da, iako se "nedelja mode oseća kao neka vrsta apsurda", otkazivanje revije bi značilo "prepuštanje zlu koje me već skoro 30 godina toliko boli".

Pročitajte i Nedelja mode u Parizu - Adrijana Lima pokazala trudnički stomak

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading