Sada je najseksepilnija domaća pevačica, a kako je Jelena Karleuša izgledala sa 17 godina, jedan detalj ne prestaje da se komentariše

Autor:

11.03.2022 17:00

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša u mladosti izgledala je zaista zanosno



Popularna pevačica Jelena Karleuša s pravom nosi titulu jedne od najseksepilnijih pevačica na ovim prostorima. Njen izgled često je tema brojnih medija u regionu, a s obzirom da je Jelena Karleuša u mladosti izgledala takođe neverovatno, pevačica vrlo često sa obožavaocima podeli po koju fotku iz davnih dana.

Ovog puta, ona je odlučila da putem svog Instagram profila u okviru opcije story objavi fotku koja je, prema njenim rečima, stara 20 godina.

Pročitajte Ovo niko nije očekivao: Jelena Karleuša oktrila kome namenjuje provokativne fotografije

Instagram screenshot

 

No, na pomenutoj fotografiji, čini se, Karleuša je već formirala svoj izgled, te je još tada kombinacijama dovodila do ludila modne kritičare.

Jelena Karleuša u mladosti

Pre izvesnog vremena, pevačica je sa obožavaocima podelila video snimak, na kome ima svega 17 godina, a koji je naišao na opšte oduševljenje kod njene armije fanova.

Pročitajte Ovo postaje ozbiljno: Na Jeleni Karleuši samo Kanjeove patike

I tada, baš kao i sada, njena nesvakidašnja harizma bila je očigledna, no mlada JK još uvek nije formirala prepoznatljiv modni odabir, te je imala lik deteta, što tada sasvim sigurno i jeste bila.

Njeni obožavaoci konstatovali su koliko je bila lepa, no jedan detalj ukrao im je pažnju. Naravno, u pitanju je Karleušina sličnost s njenom naslednicom Atinom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Tijana

13.03.2022 14:07

Jadna kako je ruzna, bila i ostala!