Ove ruke usadile su mi nežnost i toplinu: Severinina javna izjava ljubavi

Autor:

08.11.2021 16:30

Foto:

Foto:

Severina majka popularne pevačice vrlo retko se pojavljuje u medijima, a njena ćerka izbegava da je bespotrebno eksponira.



Atraktivna pevačica Severina (49) u svom životu preskočila je mnoge prepreke, neke izuzetno teške, neke manje teške na svom putu. Tokom ove avanture koju zovemo život, najveću podrška i konstatan oslonac imala je u svojoj mami, koju vrlo retko prikazuje javnosti u regionu, ne želeći da bespotrebno eksponira svoju porodicu.

No, ovog puta Severina je odlučila da putem društvene mreže Instagram izrazi zahvalnost svojoj mami na svemu što je za nju uradila, te istakne da je upravo zbog nje postala čovek kakav je danas.

Pročitajte i Brusa bez: Severinina fotka s Maldiva raspaljuje maštu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- ovaj zagrljaj me napravio čovekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nežnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost... njen stav dostojanstveno. Mama je moje najsigurnije utočište - napisala je pevačica ispod niza fotki sa mamom.

Pored divnih reči koje je posvetila jednom od roditelja, jedan detalj posebno je nam zapao za oko. U pitanju je naravno, neverovatna sličnost mame i ćerke, te je sada jasno od koga je Seve nasledila nesvakidašnju lepotu, ali i smisao za modu, s obzirom da je njena majka na pomenutim fotkama pozirala u izuzetno interesantnoj kombinaciji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading