Nije mogao da podnese gubitak trofeja u vidu mene: Ove reči Severine dugo će odzvanjati

Autor:

16.09.2021 18:00

Foto:

Foto:

Brak Severine Vučković, po njenim rečima, od početka nije krenuo onako kako je popularna pevačica to htela.



Nedavni intervju koji je Severina dala za hrvatske medije do temelja je potresao javnost u regionu. Njene reči poprilično su uzdrmale sve, a posledice istih tek će se videti.

Brak Severine Vučković nije bio bajkovit

Kada je uplovila u brak sa Milanom Popovićem, Severina sasvim sigurno nije očekivala kraj kakav ju je zadesio, međutim kako sama ističe problemi su bili prisutni čak i na početku istog.

- Nevolje su počele već od početka, ali to nisam shvatala. Jako se razlikovao od svih koje sam do tada upoznala i to mi je bilo zanimljivo. Ubrzo sam videla da mu je znanje oskudno , da puno toga ili ne zna ili ne želi reći, a ono što kaže da temelji na predrasudama i na praznoverju. A najteže mi je palo to što sam shvatila da on izbegava bliskost i da je okružen zidovima koje ne mogu preksočiti. Pogrešila sam što se nisam pre oprostila od njega. Nakon četiri meseca otkrila sam da sam trudna, što me je istovremeno obradovalo i zabrinulo. Obradovalo me je jer sam želela biti majka, a prestrašilo jer sam razmišljala o spoznaji da nas dvoje pripadamo potpuno različitim svetovima. Pitala sam se kako će taj čovek koji ne pokazuje ni najmanje empatije, izbegava bliskost, koji je krut i praznoveran, biti roditelj. Kako će sve to delovati na psihički rast i razvoj našeg deteta - rekla je Severina na početku svog intervjua, odmah jasno stavljajući svima do znanja da će govoroti potpuno iskreno.

Pročitajte i Najzad stvari dolaze na svoje mesto: Severina u zagrljaju voljenog muškarca

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

U nastavku razgovora, Severina je opisala kako je, ubrzo nakon rođenja sina, došlo do rastanka.

- Prva stvar koja me nadalje zgrozila bila je što je rekao da neće dopustiti da novinari slikaju dete ako ne plate 50.000 eura. Zbog toga sam se iskrala iz porodilišta noću i smestili smo se u stan koji smo privremeno tada delili. Stan nas je dočekao izlepljen plutom i ukrašen crnim kamenjem da nas zaštiti od podzemnih voda, u skladu s njegovim praznoverjem. Govorio mi je da on nije čovek koji pristaje na kompromise. Pojavio se s kineskom doktorkom. U skladu s njenim mišljenjem, naredio mi je da četrdeset dana budem s detetom kod kuće i zabranio svaki izlazak. I opet nestao. Nakon četrdeset dana se pojavio i odveo nas u Beograd, gde će mi se samo pojačati sve ono što već osećam. Ali ja još uvek, kao žrtva zlostavljanja, gajim nadu u njegovu promenu - govori Severina u jednom dahu.

O njenoj borbi za starateljstvo mnogo se pisalo, a prvi put od početka borbe neprestane, Severina je otkrila detalje iste.

- Stalno sam ga opravdavala u silnoj želji da dete ima oca. Kad godi bi se javio i hteo videti dete ja sam mu to omućila s radošću i nadom da će to pokrenuti stvari među nama nabolje. S tim na umu, u proleće 2013. prihvatam otići s detetom kod njega na Kipar. Taj boravak nije uspeo pomiriti naše razlike uprkos mojim očekivanjima. Bio je ispunjen teškim svađama i njegovim ponižavanjem. Zbog radnih obaveza sam morala u Dubrovnik, a dete ostaje na Kipru s njim i mojom mamom. Tri dana kasnije on dolazi s detetom u Dubrovnik i preti mi da će mi ga oduzeti, uništiti mi život. Tada prvi put spominje samostalno starateljstvo i vidim sve jasnije na šta je on sve spreman. Paralizovana od straha da bi ga mogao odvesti zauvek u Srbiju, nisam se saglasila da dete odvede na sedam dana s pasošem koji je tražio. Ponudila sam mu da dođe u Split i tamo bude s detetom koliko god dugo želi. On je to odbio - počinje tešku priču Severina, te nastavlja:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Tu srećemo socijalnu radnicu koja me od početka gleda neprijateljski, činilo mi se s gađenjem. Uprkos tome, potpuno sam otvorena za dogovor oko starateljstva, savete i njihovu stručnu pomoć. Tamo saznajem da je Milan detetu izvadio, bez mog znanja, srpski pasoš. Bacio ga je na sto. Tu se pojačavaju moje muke i već postojeći strahovi da je to učinio kako bi ga mogao odvesti jer drugog razloga za to nije imao. Nakon tri sata u Centru shvatam da se nećemo dogovoriti i da ćemo morati na sud. Pri tome nisam osećala nameru stručnih osoba da podstaknu dogovor i Milana pozivaju na toleranciju. Nakon toga mi se javlja advokatica Ljubica Matijević Vrsaljko. Prvi put čujem tu ženu, a ona mi u razgovoru od sat i po počinje davati savete kako da se ponašam prema ocu deteta, kako mogu izbeći da mu predam dete. Rekla sam da mene to ne zanima, da neću nikog da 'zajebem'. Kada sam saznala da je postala njegova advokatica, prijavila sam je Hrvatskoj advokatskoj komori jer sam joj u tom razgovoru ispričala celu svoju priču, ali je, koliko čujem, oslobođena jer se nije utvrdilo da je u spise predala njegova punomoć iako se u Centru predstavlja tako - priča pevačica.

Kao jedan od glavnih razloga za takvo ponašanje svog bivšeg supruga, Severina je navela Igora Kojića.
- Znam šta je on sve spreman da učini da dođe do cilja. Lično nakon što sam ostvarila bračni odnos s drugim partnerom. Ne zato što nije mogao podneti moj odlazak od njega, nego što nije mogao podneti gubitak trofeja koji je video u meni. Prvih pet meseci u 2015. uopšte nije dolazio da vidi dete. Pojavio se kad je u novinama pročitao da imam dečka Igora Kojića. Dugo sam to skrivala jer sam pretpostavljala da će tako biti, ali, evo, srećom sam upoznala svog budućeg supruga jer da nisam, tata ne bi došao. Milan je Igora pet godina našeg braka i zajedničkog života, pred svojim detetom, uvek nazivao trećom osobom. A otkad sam bila s Igorom, besomučno diže tužbe, danas ih je mislim više od 60 protiv mene, Igora, Igorovog oca, moje nećake, mojih prijateljica, bliskih saradnika i advkoata, protiv svih ljudi oko mene i koji nešto u mom životu znače - objasnila je Severina.

Pročitajte i Severina u senci drugarica: noge do ramena i bogati dekoltei

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Činjenica da je ovaj intervju realizovan nedugo nakon što je doneta presuda o starateljstvu u korist poznate pevačice dovoljno govori o konstantnom pritisku koji je Severina trpela, što od strane svog bišeg partnera, što od strane medija koji su konstantno izveštavali o njenoj situaciji.

Iako se njen bivši partner, Milan koristio raznim sredstvima kako bi došao do cilja, Severina je uspela da ostvari zacrtano, a njen naslednik uživaće u toplom majčinskom zagrljaju, konačno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (5)

Loading
Sneza

17.09.2021 02:23

Jaoj vise sto ste dosadni sa tom severinom. Najbolja majka na svetu je Severina. 😂😂😂😂😂😂

Tijana

17.09.2021 10:11

Sama si kriva za sve sto te snaslo! Pevala si mu na rodjendanu, jer on nije pitao za cenu i odma mu pala u zagrljaj, da ne kazem krevet! Videla da je pun ko brod!

Glirija

17.09.2021 19:40

Nije ni bila u braku ,u tome i jeste problem.Na silu iz avanture roditi radi ucjene.Bolesno i jadno.

Dusanka simin

19.09.2021 16:01

Dosta vise o njoj, nije vredna pomena, yponzorusa, zena lako mora, profiterka, njeno prolazi i dobro bi bilo da se smiri i ako ima trunku dostojanstva zbog sina.

Tanja

19.09.2021 19:13

Draga moja upitas li se nekad zašto te ni jedan čovek iz Hrvatske nije oženio. Očito su pametniji od ovih iz Srbije.