Mamina ljubav

Severina se biranim rečima obratila ovoj osobi - Snimak oduševio javnost!

Autor:

09.05.2021 19:10

Foto:

Foto:

Majka Severine Vučković katkad bila je tema brojnim medijima, međutim u poslednjem vreme njena ćerka novinske stupce popunjava spekulacijama o braku sa Igorom Kojićem.



Ipak, ovog puta nije se govorila o ljubavi i braku, već je glavna tema bila njena majka Ana. Obzirom da se danas širom sveta proslavlja dan majki, brojne poznate ličnosti na društvenim mrežama delile su čestitke upućene majkama, a ni Severina nije bila izuzetak.

Popularna pevačica biranim rečima se obratila svojoj majci, a pored dirljivog opisa, podelila je i video snimak koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Pročitajte i Severina iznenadila javnost nesvakidašnjom objavom, da li će se Igor Kojić konačno oglasiti?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Za nju se ne bira ni mesto ni vreme - Mama - napisala je Seve. Na pomenutom videu tokom Severininog koncerta iz publike se čuje glas njenog sina, koji je doziva, na šta mu ona odgovara. Uz snimak pevačica je objavila i fotografiju na kojoj uživa u majčinom zagraljaju.

Njeni obožavaoci s oduševljenjem su komentarisali objavu, dok su neki čak i konstatovali da ih je pomenuti snimak rasplakao. Osim obožavalaca objavu su podržale i brojne poznate ličnosti.

Komentari. (0)

Loading