Agonija se nastavlja: Na Severininu adresu stigla nova plava koverta

Autor:

19.10.2021 18:30

Foto:

Foto:

Slučaj Severine Vućković i dalje je jedna od glavnih tema u regionu, uprkos pobedi na sudu, te konačnom vraćanju starateljstva nad naslednikom.



Hrvatska pop zvezda Severina već neko vreme vodi iscrpljujuću pravnu bitku sa svojim bivšim suprugom Milanom Popovićem, koji na sve načine pokušava da opovrgne presudu o starateljstvu nad njihovim naslednikom. Prema Severininim rečima čitava situacija pretvorila se u pravu agoniju, a pevačica ističe da je broj tužbi kraj njenog imena neverovatnih sedamdeset.

Pop pevačica je na svom Instagram profilu odlučila da podeli svoje probleme, te je uz fotke pisama iz suda, obožavaocima pojasnila svoju situaciju u opširnoj poruci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Slučaj Severine broji više od 70 tužbi?!

- Dobar dan ekipa, kako je? Kod mene sve po starom. Dobila sam još jednu plavu koverticu... ordinari tjusdej, reklo bi se. 'Čovek koji me tuži' je isti onaj čovek koji je dao demant da nije besomučno dizao tužbe protiv mene. I da ih nije bilo 60 tačno. Od 2019. ta se brojka popela na više od 70. Tužio me ne samo besomučno u Hrvatskoj, 'Čovek koji me tuži' tužio me i u Srbiji da mi se potpuno oduzme starateljstvo?!? Viši sud i u Srbiji je to odbacio. Sad je poslao predlog ili tužbu (ko će više znati) za nedozvoljeno objavljivanje njegove adrese, iako je ta adresa i kuća ne samo izlazila u medijima, nego je 'Čovek koji me tuži' iz te kuće davao brojne intervjue - napisala je Severina.

Pročitajte i Guza u prvom planu: Severina pokazala kako se vežba

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se očajna pevačica odlučila na ovakav potez. Početkom meseca na njenu adresu je stigla tužba od njenog bivšeg partnera Milana Popovića, oca njenog deteta, a i tu situaciju Seve je odlučila da podeli sa pratiocima, no vrlo brzo istu je obrisala.

- Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čoveka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti. Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sudiju koja mi je oduzela dete. Prekjuče sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro? - napisala je tada Seve uz fotku koverte na svom Instagramu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading