Severina uživa u njihovom društvu - Nove fotografije otkrile sa kim pevačica provodi vreme! (foto)

Autor: Vanja Vladičić

11.01.2021 21:45

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Instagram, Ataimages

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Instagram, AtaimagesPevačica Severina u zadnje vreme nalazi se pod budnim okom javnosti zbog svog navodnog razvoda od Igora Kojića. A iako javnost prati svaki njen korak, čini se da to pevačici ne predstavlja veliki problem. Poslednje fotografije koje je pevačica objavila iz svog doma u Splitu otkrile su u čijiem društu uživa, ali i kako provodi vreme u rodnom gradu.

Fotografije su nastale spontano, a Severina je bila u nesvakidašnjem izdanju. Navikli smo da je gledamo doteranu i sređenu, međutim sada je bila u potpuno opuštenoj varijanti. te je uživala u društvu svojih prijateljica Sonje Dvornik, Anteom Šimac, Vedrana Vasić ali i svoje nećake Milije Popović.

Severinin osmeh na svakoj od pomenutih fotografija dovoljno govori o njenom raspoloženju, a obožavaoce je oduševila i opuštenim 'outfitom', koji je svakako za nju, neobičan.

Pročitajte i Severina i Igor Kojić konačno se oglasili: Supružnici poslali jaku poruku!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Takođe je bilo primetno da Severina na desnoj ruci nosi prsten. Da li je to znak da je brak Igor i Severine stabilan uprkos svemu, ostaje nam da vidimo.