Marko Vuleta

Jedete špagete, a mršavite? Uz savete supruga Ivane Vulete i to je moguće

Autor:

30.11.2023 11:15

Foto:

Foto:

Ako ste se ugojili i želite da smršate bez rigorozne dijete, saveti Marka Vulete vam u tome mogu pomoći...



Suvišnih kilograma možete se rešiti i bez rigoroznih dijeta. Sve što je potrebno je da promenite navike, pa će i rezultati brzo biti vidljivi.

Suprug Ivane Vulete, po zanimanju profesor sporta, fitnes-trener i nutricionista, svoje znanje o zdravoj i izbalansiranoj ishrani nesebično deli, a saveti Marka Vulete oduševili su njegove pratioce na Instagramu. 

Instagram

 

Sjajni saveti Marka Vulete mogu vam pomoći da se bez padanja u nesvest rešite viška kilograma, a poslednji u nizu će se, bez ikakve sumnje, najviše svideti ljubiteljima testenine. 

Pročitajte Da li jedete kikiriki? Marko Vuleta ga izbegava, razlog je ovo

Teorija da ugljeni hidrati koje jedete pred spavanje idu u masne naslage skroz je netačna. Dobijanje masnih naslaga zavisi isključivo od ukupnog kalorijskog unosa. 

Moja večera uglavnom sadrži lako svarljive ugljene hidrate kao što su špagete. Da, to znači da možete da jedete špagete i da mršavite ako ostajete u kalorijskom deficitu.

Kada večerate ugljene hidrate, oni će povećati lučenje serotonina koji će omogućiti da lakše upadnete u san i da potencijalno dobijete kvalitetan san, zaključio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Ivanin suprug preporučuje da budete fizički aktivni i da tokom dana pijete dosta vode, a saveti Marka Vulete su se, sudeći po broju lajkova i komentara, dopali njegovim pratiocima. 

Komentari. (0)

Loading