Ivana i Marko

Smršajte bez padanja u nesvest: Suprug Ivane Vulete podelio sjajne savete, salo se topi kao od šale

Autor:

18.09.2023 14:15

Foto:

Foto:

Suprug Ivane Vulete podelio sjajne savete za mršavljenje



Ivana i Marko Vuleta važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene. Gde god se pojave zrače pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću.

Instagram

 

Suprug Ivane Vulete po zanimanju profesor sporta, fitnes trener i nutricionista svoje znanje o zdravoj i izbalansiranoj ishrani nesebično deli. 

Pročitajte Dom po meri sportista - Ovde žive Ivana i Marko Vuleta (foto)

Putem društvene mreže Instagram on je nedavno podelio sjajne savete za mršavljenje, koji se ujedno mogu preslikati i na svakodnevnu ishranu i dati željene rezultate.

- Trikovi za gubitak kilaže. Jedite redovno, preskakanje obroka može voditi ka povećanom lučenju grelina (hormona gladi) i često ka prejedanju i većem unosu kalorija.

Jedite što više namirnica koja su bogate vlaknima. Iako možda niste ljubitelj povrća, trudite se da unosite makar salate uz obroke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Ukoliko ni to nije opcija, probajte sa dodavanjem vlakana u obroke, poput npr. psilijum ljuspica. Sem što će obogatiti crevnu floru usporiće vam varenje hrane i dati osećaj sitosti – napisao je suprug Ivane Vulete.

Pročitajte Ko joj pravi društvo u večnom gradu - Poznata sportistkinja uživa sa njima

Fizička aktivnost i konzumiranje dosta vode su veoma poželjni, a Marko savetuje da se obroci isplaniraju jer kada imate plan mnogo je veća šansa da ćete ga se i pridržavati. 

- Možete koristiti niz drugih korisnih trikova kao što je obrok iz manjih tanjira, izbacite slatkiše iz kuće i žvaćite sporije kako bi mozak imao vremena da obradi signal kada ste zapravo siti – otkrio je Marko Vuleta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

Komentari. (0)

Loading