Ivana Vuleta

Ko joj pravi društvo u večnom gradu: Poznata sportistkinja uživa sa njima

Autor:

03.10.2022 16:50

Foto:

Foto:

Putovanje Ivane Vulete sa drugaricama u potrazi za rimskom avanturom



Poznata atletičarka Ivana Vuleta je tople, jesenje dane iskoristila da ode na putovanje sa svojim drugaricama u obilazak jednog od najlepših evropskih gradova. Kao tri musketara, drugarice su odličile da upoznaju i otkriju sve čari, znamenitosti i skrivena mesta Rima. Stoga je Ivana sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, podelila nekoliko fotografija, na kojima ženski trio pešači kaldrmisanim, jednim od najstraijih amfiteatara i zdanjima, kao što su Koloseum i Vatikan. Njih tri su se sjajno zabavljale, gledajući eksponate u Vatikanskom muzeju, obilazeći ruševine i fotografišući neverovatnu arhitekturu Rima, kao i njegovih uskih uličica i starih, neprolaznih fasada, balkona i građevina.

Instagram screenshot @ivanaspanovic

 

 

Pročitajte Zlatna medalja za torzo - Pored bazena se najbolje uči anatomija

 

Namejane i raspoložene, nisu odolele tradiciji da bace novčić u jednu od najčuvenijih i najpoznatijih baroknih fontana na svetu, fontana Di Trevi, pre toga zamislivši želju. Pored obilaska svih znamenitosti i pravog turističkog istraživanja i šetnje, uživale su i u italijanskim specijalitetima i vinu, kao i praveći uspomene. Slikajući se u uglovima malih kamenitih uličica. Otkrivajući nešto novo i stvarajući nove, zajedničke priče. Ivana je nedavno na gore pomenutoj mreži čestitala svom suprugu godišnjicu braka, sa rečenicom da je brak izlazak iz zone komfora i da predstavlja kompromis obe strane.

Instagram screenshot @ivanaspanovic

 

 

Osim što je jako uspešna u sportu kojim se bavi, pa neretko obraduje osvojenim zlatnim medaljima i visokim plasmanima na takmičenjima, kako u Nemačkoj, tako i u Švajcarskoj, kao i titule prvakinje sveta, Ivana stiže na sve strane, pa se tako oprobala i u dizajnerskim vodama. Kreirajući liniju kupaćih kostima, sa opisom: "kao podstrek da nam ne treba plašt da bi se osećali kao heroji. Naši kupaći kostimi su tu samo da vas podsete da ste savršeni baš takvi kakvi jeste, samouvereni u svom telu - na svoj način." Ivana je poznata po tome da dosta vežba, vrlo je aktivna, vodi računa o ishrani, a u tome je prati njen suprug  Marko Vuleta koji iako nije iz sveta sporta, on i njegova supruga dele strast prema vežbanju, teretani, kao i zdravom načinu ishrane i suplementima. 

Instagram screenshot @ivanaspanovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading