Katarina Vučetić

Katarina Vučetić drastično smršala, da li je to želela? (foto)

Autor:

13.12.2023 19:54

Foto:

Foto:

Izgled Katarine Vučetić dosta je drugačiji



Izgled Katarine Vučetić oduvek je privlačio dosta pažnje. Nekadašnja manekenka široj javnosti postala je poznata po učešću u rijaliti programu „Survajver“ gde je važila za jednu od najatraktivnijih učesnica.

Iako se bavila modelingom, Katarinu su tada krasile raskošne obline, međutim njen izgled se od tada dosta promenio.

 

 

Iako ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo koliko kilograma je manekenka izgubila, veruje se da se radi o dvocifrenom broju, u prilog čemu svedoče najnovije fotografije.

Pročitajte Nikada nije bila ovako mršava - Supruga Rodžera Federera se prepolovila zahvaljujući jednoj odluci (foto)

Kada su na njenom Instagram nalogu osvanule slike u svetlim farmerkama, bilo je evidentno da se radi o drastičnom gubitku kilograma. Izgled Katarine Vučetić od tada ne prestaje da se komentariše, a šta je uzrok za ovu promenu nije poznato.

 

 

Podsetimo, Katarina je pre dve godine postala mama kada je na svet donela sina Vukmana. Ona je u skladnom braku sa suprugom Peđom, o kome je govorila svojevremeno za HELLO!

– Peđa je specifičan, upadljiv, pravi alfa mužjak. Dopali su mi se njegovi tradicionalni stavovi, izražen patriotizam, jačina karaktera. Nikada me nisu privlačili slabi muškarci. Nije ‘gradska landara’, već porodičan čovek.

Instagram

 

Svideo mi se i odnos koji ima sa ćerkom iz prvog braka. Ona živi sa nama i već je velika, ima 17 godina. U startu sam joj rekla da neću pokušavati da joj budem drugarica, pogotovo neću glumiti mamu, ali da ću joj do kraja života biti prijatelj.

Njenu majku izuzetno poštujem i imamo divan odnos. Ona je dizajnerka šešira i baš sad treba da mi uradi jedan lep model. Zaista je super lik.

Komentari. (0)

Loading