Šminka

Najmoderniji make up za 2023, evo koje boje birati za najluđu noć (foto)

Autor:

08.12.2022 15:40

Foto:

Foto:

Najmoderniji make up za 2023 godinu je pred vama, budite drugačije od svih



Na dodeli GK nagrada za muškarce godine, Sidni Svini se pojavila sa srebrnim strelicama i hromiranim manikirom, još jednom podsetivši da je metalik vrući trend ove godine. Srebrnu šminku su birali šminkeri na mnogim modnim revijama, a možete je videti na TikTok-u. I nešto govori da će metalik šminka postati još popularnija u novogodišnjoj sezoni. Koje su najbolje ideje pogledajte u nastavku...

Srebrno krilo

Šminka Sidni Svini izgleda i impresivno i jednostavno. Neće biti teško da je ponovite: prvo nacrtajte klasično crno krilo, a povrh nje izvucite srebrnu liniju. Ovo se može uraditi ili uz pomoć ajlajnera, ili lepljenjem nalepnica za efektom ogledala. Ako nemate odgovarajući ajlajner, izvucite krilo senkom srebrne boje.

Pročitajte She's a Lady - Danica Maksimović eksperimentiše sa šminkom

Najmoderniji make up za 2023 - mono senke 

I solo, metalik senke takođe izgledaju cool. Glavna stvar je da se ne zamarate preciznošću i da prstima nanosite senke ili šljokice na spoljašnje i unutrašnje uglove oka. Možete zasenčiti šminku na slepoočnicama da biste vizuelno produžili oko.

Kristali

Nova godina je prilika da šminka bude svetlija i neobičnija od svakodnevne. Jedna opcija je da zalepite kristale ili kamenčiće na kapke. Odličan primer je Tejlor Svift na dodeli MTV nagrada. Da bi kristali izdržali celu noć, koristite lepak za trepavice u prahu piše Lepota & Zdravlje

Blistave suze

Ako su prošle godine suze iscrtane šljokicama bile obavezne, ove sezone šminkeri više vole delikatniju šminku. Na primer, kao na reviji Fendi gde su neki modeli izašli na podijum sa istaknutim kapkom, dok su drugi – sa šljokicama različitih veličina. Šminku možete ponoviti tako što ćete naneti šljokice gusto na gornji kapak, dok ćete ispod očiju naneti tek po koju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fendi (@fendi)

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading