Šminka za najluđu noć

Brzi make up za doček Nove godine, bez pomoći profesionalaca (foto)

Autor:

27.12.2022 17:30

Foto:

Foto:

Novogodišnji make up look koji možete iskopirati veoma jednostavno



Doček Nove 2023. godine samo što nije, kozmetički i frizerski saloni su prebukirani i skoro svi termini du popunjeni. Ali ne brinite, ako ste tek sada dobili poziv za provod, uz sledećih nekoliko saveta pomoć profesionalnog šminkera vam neće ni biti potrebna. Bićete sam svoj majstor! 

Pročitajte Najmoderniji make up za 2023, evo koje boje birati za najluđu noć (foto)

Photo by pouriya kafaei on Unsplash

 

Električni ajlajner

Postignite statement look tako što ćete nositi smelu olovku za oči u bilo kojoj nijansi. Ova električno plava je savršen izbor kada želite da se igrate sa svetlim ili neonskim nijansama. Linija može da bude ili tanka ili debela.

Nanesit ajlajner olovku ili gel duž linije trepavica u pokretu nagore sve do spoljnih uglova. Ako želite da napravite debelu liniju, nastavite da punite liniju. Postavite izgled sa nekoliko slojeva maskare za povećanje volumena.

Novogodišnji make up nikako bez crvenog karmina

Najlakši način da poboljšate svoj izgled za nekoliko sekundi je da nosite smelu boju karmina. Ostatak vaše šminke može biti prirodan koliko god to želite. Ovaj crveni izgled usana je sofisticiran i savršen za novogodišnju noć. Pronađite crveni ruž u kojem se osećate zaista dobro i oblikujte usne odgovarajućim olovkom za usne kako biste osigurali da boja ostane na mestu. Voila!

Pročitajte Boja karmina i ton kože - Koja je najbolja nijansa karmina za vas?

Istaknite oči 

Nanošenje blistavih senki oko očiju unosi čudan dodir vašem izgledu i ne oduzima mnogo vremena za to. Nanesite ajlajner kao i inače, bilo da se odlučite da nosite krilo ili da ga nanosite oko trepavica. Nakon što nanesete olovku, pomešajte svetlucavu holografsku senku oko vrha i dna oka da biste dodali i najmanji dodir sjaja.

Svetlucava kremasta senka za oči i sjajna boja olovke na unutrašnjem donjem obodu oka dodaje dovoljno detalja vašoj šminki. Ljudi će pomisliti da ste proveli mnogo vremena stvarajući takvo remek delo.

Za metalik oči koje ima završnu obradu poput aluminijumske folije potrebno je nekoliko sekundi a makeup traje celu noć. Bez obzira šta ste odlučili da obučete za doček, ovakva senka će upotpuniti bilo šta. Nanesite bazu za senku i nastavite blendanjem senke na kapke četkicom za blendanje ili pak prstom. Vaši kapci će blistati!

Pročitaje Usne kao crni med -Modni trend koji ne jenjava pedeset godina

Ne zaboravite šljokice! 

Za novogodišnji make up look sa zlatnim šljokicama na kapcima praćenim dramatičnim usnama potrebno je malo ili nimalo vremena. Nanesite šljokice na kapke četkom za senke, a zatim pređite na smeli ruž za usne po vašem izboru. Kada nosite šljokice, bitno je da se držite jedne boje, kako bi oči izgledale ujednačeno.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading