Makeup saveti

Korak po korak: Našminkajte se kao Džejla Ramović (foto)

Autor:

18.02.2023 16:00

Foto: Nena Ilić

Foto: Nena Ilić

Šminkerka Nena Ilić otkriva vam kako da korak po korak ponesete identičan makeup kao Džejla Ramović, bićete odmah primećeni



Verujemo da je ovo šminka s kojom bi skoro svaka žena otišla na neki njoj važan događaj. Zato smo Nenu Ilić, jednu od naših najboljih šminkerki, pitali šta je sve koristila da bi na lepom licu Džejle Ramović dobila ovakav efekat.

  • Počela sam Najoleari prajmerom, kojiveoma lepo pripremi kožu.
  • Sledeći korak je hajlajter Charlotte Tilbury – CT Holywood Flawless Filter, koji sam nanela na tačeke na koje se i inače stavlja hajlajter (jagodice, duž nosa...) Potom sam stavila Armanijev puder Luminous Silk, a onda je na red ponovo došao hajlajter Charlotte Tilbury, samo ovog puta Beauty Light Wand.
  • Možda će zvučati čudno što je hajlajter išao i pre i posle pudera, ali to je bilo neophodno da bi se postigao “glow izgled.”. Treba imati u vidu da je on savršen za negovanu i nešto suvlju kožu. Devojke koje imaju masniju kožu treba da budu posebno oprezne s hajlajterom, jer će on još više potencirati prirodnu masnoću. Za hajlajter, kao uostalom i za druge make up proizvode, ne važi “što više to bolje”.

Pročitajte Najmoderniji makeup za 2023, evo koje boje birati (foto)

Nena Ilić

 
  • Koristila sam Nars paletu rumenila Orgasm palette. Rumenila sa svetlucavim česticama se odlično slažu sa hajlajterom.
  • Na našem tržištu nema palete Patric Ta, koju sam uporebila, ali sam sigurna da bih ovaj efekat postigla i sa senkama iz dve palete, koje je brend Dieago Dalla Palma nedavno lansirao. Nijanse su odlične, a u svakoj postoje i mat i “šljokičaste” senke.

Pročitajte Bez tetoviranja i iscrtavanja trajnom šminkom - Najnovije tehnike za savršene obrve

Nena Ilić

 
  • Ispod samih obrva sam stavila hajlajter, da bi se pojačao utisak da celo lice blista. Obrve su začešljane maskarom za obrve.
  • Usne sam iscrtala Artdeco olovkom broj 132. Nijansa je divna. Stavila sam vrlo tanak sloj karmina Collistar Twist gloss 211, a preko njega Kiko sjaj 01

Komentari. (0)

Loading