Njoj godine ne mogu ništa: Prelepa voditeljka Maja Nikolić je sinonim za prirodnu lepotu!

Autor:

08.10.2020 18:00

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jelena Jovanov, Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jelena Jovanov, InstagramVoditeljka Maja Nikolić važi za jedno od najlepših televizijskih lica.

Neverovatno lepa, savršenog stila i dostojanstvena, ona je sinonim za damu. Svojom pojavom oduzima dah, te pokazuje kako svaka prava žena treba da izgleda ali i da se ponaša. Poslednjom fotografijom koju je objavila na društvenoj mreži Instagram mnogi su ostali u čudu. Naime Maja je postavila fotografiju u opuštenom, kućnom duksu i bez trunke šminke, što je za nju potpuno atipično.

Ljubav na prvi pogled: Evo gde je voditeljka Maja Nikolić upoznala muža

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on Oct 6, 2020 at 11:54pm PDT

Sa druge strane, pokazala je svoje besprekorno čisto lice, i prirodnu lepotu, te dokazala da ženama u petoj decniji nisu neophodni ni filteri ni lifting, već smao široki osmeh.

Jednom prilikom, Maja Nikolić je odgovorila na pitanja šta je za nju lepo, kada su moda i lepota u pitanju:

- Lepo ne podrazumeva usko, pripijeno, kratko, dekoltovano, sa ogromnim štiklama ili platformama. To je već odavno prevaziđeno. Hajde da malo budemo pristojni. Tek onda može da ispliva pravi seksepil jedne žene. Mislim da su naše žene lepo obučene jer smo mi oduvek u duhu Italije i volimo da ispratimo ono što je u trendu. Naše žene se potrude i kada nemaju puno para da budu sređene, doterane i da se lepo obuku i to im uspeva – rekla je Maja za Blic svojevremeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on Sep 22, 2020 at 11:23pm PDT

U duhu te izjave, Maja neprestano pokazuje svoju lepotu kroz damski stil, ali i jednostavnost te široki osmeh koji krasi njene fotografije.