Ljubav na prvi pogled: Evo gde je voditeljka Maja Nikolić upoznala muža

Autor:

30.06.2020 11:34

Foto:

Foto:



Njihove emocije iste su kao prvog dana...

 

Novinarku Maju Nikolić već dve decenije svakodnevno pratimo na televizijskim ekranima, ali ona je i pored toga uspela da zadrži svoj život podalje od očiju javnosti. Ipak, na društvenim mrežama sa pratiocima deli momente svoje privatnosti, pa tako je objavila i nekoliko fotografija sa svojim emotivnim partnerom.

Voditeljkino srce još od 1998. godine pripada ekonomisti Aleksandru Nikoliću, a ovu idiličnu porodičnu zajednicu ulepšavaju i njihovo troje dece - ćerke Tea i Tija, kao i sin Darko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on Mar 24, 2018 at 4:00am PDT

Par se upoznao pre više od dve decenije, u avionu, na letu za Atinu. U avgustu će biti 22 godine od tog „sudbonosnog ulaska u avion“, a konstataciju da se putovanja smatraju jednim od najefikasnijih sredstava za očuvanje romantike u braku, Maja je za Story jednom prilikom ovako prokomentarisala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on Feb 17, 2018 at 9:14am PST

– Upravo tako ih i doživljavam. U Beogradu živimo na uobičajen način, što podrazumeva i rešavanje mnogih stvari, ma koliko rutinske bile. Kad odete od kuće, nema odlazaka u nabavku, nema vođenja dece u školu i drugih svakodnevnih obaveza. Tada možete da se opustite, šetate, odete na čašu lepog vina… Nama to prija, pa zato kad god možemo, nastojimo da sebi priuštimo odlazak na put.

 

Pročitajte i... Maja Nikolić je najsrećnija tetka na svetu: Moja Željka je danas dobila preslatku devojčicu!

 

Takođe se prisetila i prvog susreta sa svojim dugogodišnjim mužem:

– Tada sam otišla u Atinu na poslovni put, a on je sedeo pored mene u avionu. Pet-šest dana proveli smo tamo zajedno, vratili smo se kao par i više nikada se nismo razdvajali – sa osmeh je svojevremeno ispričala Maja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on Mar 23, 2018 at 4:45am PDT

Posle samo nekoliko dana, Maja je znala da „im je pisano da ostanu zajedno“. Njihov brak je skladan, ali voditeljka ističe da ona i suprug Aleksandar uložili puno truda u svoj odnos. Ipak, presudno je to što neguju iste životne vrednosti: porodica im je oboma na prvom mestu.

 

Pročitaj i... Maja Nikolić: Nisam rob trendova, najviše verujem modnom ukusu svog supruga

 

Dvoje supružnika su svesni koliko zahtevne karijere mogu da iscrpe u ukradu zajedničko vreme. Zato svaki slobodan trenutak provode sa svojom decom. Ipak, ponekad biraju i kraća putovanja ili šetnje na kojima će biti potpuno sami. Na taj način čuvaju svoj brak već dve decenije.

goran.anicic

Autor